Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

"Μη τρελαίνεστε, ρε παιδιά... Μια πορεία ήταν..."

Αναγνώστης γράφει:
ΦΙΛΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ.ΒΛΕΠΩ 4 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ Κ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΠΟΣΤ Κ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ 8ο ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΔΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΗΤΑΝ.Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ.ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΝΟΜΙΖΩ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΝΤΑΙ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ Κ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ [ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΟΙΑ] ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΙΟ ΗΣΥΧΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΦΙΛΙΚΑ.ΑΠΟ ΠΟΤΙΔΑΙΑ.

προβοκατορας : Φίλε μου, βασικά δε διαφωνώ μαζί σου. Αλλά είχαμε καιρό (...έστω στις μεγάλες πόλεις), να δούμε τον κόσμο να βγαίνει λίγο από το …μούδιασμα, να ξεθαρρεύει και να διαδηλώνει, χωρίς μάλιστα --->>>





να …μασάει και πολύ στα κατασταλτικά μέτρα, καταλαβαίνοντας …τι συμβαίνει. 
Βέβαια είναι σίγουρο, ότι αν μείνουμε εκεί κι έχουμε να θυμόμαστε «επετειακά» την 23η Φλεβάρη, χωρίς να την κάνουμε αφετηρία για καινούργιες, πιο μεγάλες, πιο δυναμικές και ουσιαστικές κινητοποιήσεις, τότε ο πήχης (που λες), όχι απλά θα κατέβει, αλλά θα πέσει εντελώς…

ΥΓ. …κι έτσι, για να σε ...προβοκάρω λίγο, δες ακόμη ένα video από την πορεία…



Δεν υπάρχουν σχόλια: