Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Δεξιαί και Ακροδεξιαί, ρόμπαι …ξεκούμπωται…

Ο ΛΑΟΣ ανακοίνωσε προχθές, με κάθε …επισημότητα (και από την ιστοσελίδα του κόμματος ΕΔΩ) την "προσχώρηση στις τάξεις του", του πρώην Βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ, Αναστάσιου Λιάσκου. 
Λίγο αργότερα όμως, ο Λιάσκος το διέψευσε, κάνοντας (όπως είναι φυσικό) …ρόμπα τον Καρατζαφέρη !!! 
Αλλά έλα, που λογάριαζε (ο Λιάσκος) χωρίς τον …ξενοδόχο ! 
Και ξενοδόχος στην προκειμένη περίπτωση, ήτανε το …κασετοφωνάκι του Καρατζαφέρη, στην μεταξύ τους (προσωπική τηλεφωνική) συνομιλία !!!  
Έτσι, λίγο μετά τα διάψευση, ο Καρατζαφέρης (για ν’ αποδείξει ότι ΔΕΝ είναι ρόμπα), κάλεσε –με κάθε φυσικότητα- το Λιάσκο «…να παραλάβει το ηχητικό ντοκουμέντο της μεταξύ τους, τηλεφωνικής συνομιλίας…» !!!
Έξαλλος (!!!) τώρα ο Λιάσκος, ωρύεται  και ζητάει ή δημόσια συγνώμη (από τον Καρατζαφέρη) ή   να... παρέμβει ο εισαγγελέας ! 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ αναλυτικά τη δήλωσή του και ...ΗΘΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ --->>> 



 
 
«Η χθεσινή δήλωση του κ. Καρατζαφέρη, με την οποία με καλεί να παραλάβω το ηχητικό ντοκουμέντο της μεταξύ μας τηλεφωνικής συνομιλίας, συνιστά δημόσια ομολογία ποινικού αδικήματος. Συνιστά αθλιότητα κατά της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού.
Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή των ατομικών μου δικαιωμάτων και θίγει την προσωπική μου ελευθερία. Καλώ τον κ. Καρατζαφέρη να προβεί, εντός της ημέρας, σε δημόσια δήλωση συγνώμης.
Είναι προφανές ότι το αδίκημα αυτό του κ. Καρατζαφέρη θα είχε, ήδη, προκαλέσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα, εάν ο κ. Καρατζαφέρης δεν εκαλύπτετο από τη βουλευτική ασυλία».

ΗΘΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 1.
Μη μιλάτε στο τηλέφωνο (άμα λάχει) με τον Καρατζαφύρερ ! Σας καταγράφει !

ΗΘΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2.
Στο Λιάσκο, δεν μπορούμε να πούμε απλά "δεν ήξερες, δε ρώταγες, ρε συ Λιάσκο;"
Γιατί βέβαια, πέρα από την …αναμενόμενη -για το «μέγεθος του ανδρός»- πράξη Καρατζαφέρη (την ηχογράφηση της συνομιλίας, δηλαδή) …ρόμπα ξεκούμπωτη, αποδεικνύεται και ο Λιάσκος, έτσι;;; γιατί αν δεν είχε «καταγεγραμμένη» την …υπόσχεση προσχώρησης, ο Καρατζαφέρης, θα την …διαφήμιζε; ε;


Δεν υπάρχουν σχόλια: