Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Η «μισή αλήθεια» στο δρόμο Ποτίδαιας - Κασσάνδρας...

Αναγνώστης γράφει:
Κάποιοι πάντα (κυβερνόντες) λένε τη μίση αλήθεια, οι γνωστοί  σε όλους μας δεκαετίες τώρα που το μονό που κάνουν είναι η  μόνιμη κοροϊδία και η στάχτη στα μάτια.
Διαβάζω, ακούω και επειδή ξέρω καλά την υπόθεση γελώ. Πριν μέρες ανακοινώθηκαν 6 εκ. ευρώ για αποζημιώσεις του «πολυδιαφημιζόμενου» δρόμου Ποτίδαιας – Κασσάνδρας.
Μισή αλήθεια. Τα χρήματα αυτά είναι ένα μέρος από το σύνολο των αποζημιώσεων  του δρόμου και αφορούν ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 χιλ. από το σύνολο των 17,5 χιλ. Τα υπόλοιπα ΘΑ...δοθούν. Επίσης δεν είναι ούτε ένα ευρώ για τις αποζημιώσεις των 2 κόμβων... --->>>





...που ακόμη γι αυτούς ψάχνουν τα ανάλογα κονδύλια.

Συμπέρασμα το  τι κάνουν οι «έξυπνοι» υπεύθυνοι.
Έρχεται καλοκαίρι πρέπει τουλάχιστον φέτος να δείξουν ότι το έργο ξεκίνησε. Πληρώνουν για τα 5 περίπου πρώτα χιλιόμετρα τις αποζημιώσεις ,φαίνεται ότι κάτι γίνεται, τα έχουν καλά και με την ανάδοχο εταιρεία(Κόκκαλης είναι αυτός) βάλανε και φαρδιά πλατιά την θεόρατη πινακίδα πού να λέει και στους επισκέπτες του καλοκαιριού….να  ο δρόμος όπως τα λέγαμε.
  
Όσο για τα υπόλοιπα 12,5 χιλ συν τους 2 κόμβους μέχρι το άλλο καλοκαίρι του 2012 που πρέπει πάλι να δείξουν ότι πάλι κάτι κάνουν...μέχρι τότε βλέπουμε.

Μισή αλήθεια ίσον τίποτα. Έχουμε να περιμένουμε πολλά χρόνια μα πάρα πολλά ακόμη εκτός αν…λέω αν κάποια στιγμή οι βουλευτές μας αποφασίσουν να πάρουν σοβαρά  την υπόθεση και βάλουν τέλος στα παιχνιδάκια εντυπωσιασμού  που παίζονται γύρω στα 15 χρόνια γι αυτόν τον συγκεκριμένο δρόμο.
Επιτέλους δε λέει τίποτα η πινακίδα σας κύριοι με το πόσο των 80 εκ. ευρώ, δε λέει τίποτα γιατί μάλλον η δεν έχετε την ικανότητα να αρχίσετε αυτό το έργο πληρώνοντας ΟΛΕΣ τις αποζημιώσεις γιατί μόνο τότε μπορείτε να εισπράξετε τα κοινοτικά κονδύλια του έργου, η πείτε ξεκάθαρα ότι δεν έχετε τα χρήματα για τις αποζημιώσεις άρα πάτε το έργο όλο πιο πίσω.

Μισή αλήθεια ήταν και η εξαγγελία του υπεύθυνου υπουργού κ. Μαγκριώτη όταν έλεγε τον Αύγουστο του 2010 ότι Νοέμβριο του 2010 μπαίνει ο εργολάβος. Πέρασαν ήδη 6 μήνες από τότε… απλά με θα
Παίξατε πολλοί και για πολλά χρόνια γι αυτό το δρόμο προσέξτε μόνο γιατί είναι ένα καζάνι που  ετοιμάζετε να εκραγεί και τότε θα τρέχετε να μαζέψετε ότι δε μαζεύετε.  
Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Δεν υπάρχουν σχόλια: