Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Σκληρό, δημοσιο - καφρικό ...πορνό ! (video)

Ο Πάσχος Μανδραβέλης στον ΣΚΑΙ, σ' ένα παραλήρημα υπέρ της "νομιμότητας", μιλάει για το θέμα της Κερατέας,  τις αποδοκιμασίες προς τον Πάγκαλο,  κλπ.
Μεταξύ άλλων, αποκαλεί τους Κερατιώτες που τον αποδοκίμασαν "αλήτες", ενώ (αμίμητο) παρομοιάζει  τις διαμαρτυρίες και τη στάση τους, με αυτή των ...παρακρατικών του '63, τοποθετώντας στη θέση  του Γρηγόρη Λαμπράκη, ναι, ναι, καλά μαντέψατε, τον Πάγκαλο !!!
Σκληρό, δημοσιο - καφρικό πορνό δηλαδή και ...μακριά τα παιδιά απ' την οθόνη... --->>>







το video απο taxalia

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαύρα σύννεφα πάλι στην Κερατέα

Το φόβο του πως «κοντοζυγώνει η ώρα που θα ανοίξουν μνήματα» εξέφρασε σε λίγους κατοίκους της περιοχής, χθες το πρωί, ο επικεφαλής διοικητής βάρδιας των δυνάμεων ΜΑΤ στη λεωφόρο Λαυρίου.

Λίγο νωρίτερα, γύρω στις 11.30, μαύρα σύννεφα καπνού υψώνονταν για ακόμη μία φορά στην περιοχή της Κερατέας.

Ομάδα περίπου 60 ατόμων επετίθεντο στις σταθμευμένες αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να πυρποληθεί ένα αυτοκίνητο της Ασφάλειας, ένα αστυνομικό βαν και ένα αυτοσχέδιο κατάλυμα που είχαν στήσει εκεί οι αστυνομικοί.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα γιαούρτια στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, αργά το απόγευμα της Παρασκευής ο Δήμος Λαυρεωτικής εξέδωσε δελτίο Τύπου, με το οποίο αποκαλεί τα περί ΣΥΡΙΖΑ «παραμύθια» και πως ο «αγώνας της Κερατέας είναι χωρίς κομματικές εξαρτήσεις».

Επίσης, «η καρέκλα που δήθεν τραυμάτισε τον κ. Πάγκαλο πετάχτηκε από τη βεράντα πάνω από την ταβέρνα προς τους συγκεντρωμένους κατοίκους, από συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη του καταστήματος, μέλους του συνδυασμού της συζύγου του κ. Πάγκαλου».
ΑΛ.ΚΥΡ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=NTj7GX3mSqs

Ανώνυμος είπε...

δεν άντεξα να το δω όλο πραγματικά εμετικό, αξίζουν τα λεφτά τους όλοι οι δημοσιοκάφροι των μεγάλων καναλιών