Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Χαλκιδική. ΔΗΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ: Καταγγελία εκβιασμού μελών της...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Πολλή συζήτηση προκάλεσε στο Νομό η μαζική προσχώρηση στελεχών στη “Δημοκρατική Συμμαχία” Χαλκιδικής. Και αυτό ήταν αναμενόμενο. Όμως, λιγότερο αναμενόμενος –τουλάχιστον για την Ομάδα Πρωτοβουλίας της ΔΗ.ΣΥΜ. Χαλκιδικής– ήταν ο τρόπος αντίδρασης “κομματικών, αυτοδιοικητικών και επιχειρηματικών παραγόντων του Νομού”, που προκάλεσε την παρακάτω ανακοίνωση: --->>>




«Αφότου ανακοινώθηκαν τα ονόματα των εκατόν είκοσι (120) Χαλκιδικιωτών που προσχώρησαν στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, κομματικοί, αυτοδιοικητικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες του Νομού προχώρησαν σε κινήσεις εκβιασμού κατά των εν λόγω στελεχών, θυμίζοντας συμπεριφορές του παρελθόντος.
Τα μέλη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Χαλκιδικής δηλώνουν προς κάθε κατεύθυνση ότι η κομματική επιλογή τους ήταν πράξη πολιτικής ευθύνης και δεν επιδέχεται καμιά διαπραγμάτευση ή απειλή.
Ωστόσο, αν συνεχιστεί αυτή η τακτική, η Ομάδα Πρωτοβουλίας του Νομού θα υποχρεωθεί να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που ασκούν πίεση και να τους παραπέμψει στη Δικαιοσύνη».
gnomihalkidikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: