Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Στο έλεος των εργολάβων ! Διόδια ντροπής και παρανομίας...

ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΕΦΥΡΑ 
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ !!!
Στην έξοδο του Αιγίου προς την εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών χάσκει ένα εργοτάξιο. Μία γέφυρα είναι γκρεμισμένη κατά το ήμισυ. Στο βάθος της κοίτης του ξεροπόταμου διακρίνει κανείς τις βάσεις μιας υπό ανέγερση νέας γέφυρας με σκουριασμένες αναμονές.
Εδώ και πάρα πολύ καιρό, το εργοτάξιο παραμένει σιωπηλό. Πάνω από ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που χύθηκε το τσιμέντο στα καλούπια των θεμελίων της γέφυρας. Έκτοτε, τίποτε. 
Αν η γέφυρα είχε ολοκληρωθεί και παραδοθεί, τότε, κατά τα χρονοδιαγράμματα και στη βάση του νόμου παραχώρησης του έργου, οι πολίτες δεν θα πλήρωναν το χαράτσι των διοδίων, τα 3,5 ευρώ, τα οποία καλούνται να καταβάλλουν. Όπως και εάν είχαν παραδοθεί εντός 20 μηνών (κατά τη σύμβαση) δύο τμήματα του έργου, --->>>





τότε πάλι οι πολίτες δεν θα πλήρωναν αυτό το αντίτιμο. Αντιθέτως, θα κατέβαλλαν ένα τέλος διοδίων της τάξεως των 0,30 λεπτών ανά χιλιόμετρο, όπως προβλέπει η σύμβαση - νόμος που ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων, εγκρίνοντας τη συμφωνία του τότε υπουργού Γιώργου Σουφλιά με τον όμιλο εταιρειών «Ολυμπία Οδός».


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 
ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: