Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Κι όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ !!!... ΔΕΙΤΕ ΤΟ (video)

To video που ακολουθεί, είναι πραγματικό (!!!) 
και μάλιστα είναι παραγωγή του Greek PrimeMinister's channel 
(ξέρατε αλήθεια, ότι υπάρχει και ότι πληρώνουμε και τέτοιο ...πράγμα ;;;)
 Τιτλοφορείται:
"Το βίντεο του απολογισμού της 20μηνης θητείας της Κυβέρνησης. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Συνεχίζουμε τη δουλειά με αποφασιστικότητα." 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ 
κι αν αναρωτιόσασταν, ποιό είναι το άκρον άωτο του θράσους και της αναλγησίας, το έχετε μπροστά σας --->>>
 






PrimeMinisterGR

video απο taxalia

1 σχόλιο:

  1. «Μύθος» ότι οι Γερμανοί δουλεύουν περισσότερο
    «Μύθος» ότι οι Γερμανοί δουλεύουν περισσότερο

    Σύμφωνα με γαλλική μελέτη που έλαβε υπόψη τα εγκυρότερα στατιστικά στοιχεία, οι Ευρωπαίοι του Νότου δουλεύουν πολύ περισσότερο και ενίοτε γιά μακρότερο χρόνο σε σύγκριση με τους Γερμανούς, παραδοχή που είναι συγχρόνως ένας αντίλογος στις πρόσφατες δηλώσεις από την καγκελάριο της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ η οποία εν μέσω οικονομικής κρίσης, «τα έψαλλε γιά την ανεκτικότητα της κοινωνίας στην Ελλάδα, στην Πορτογαλία και στην Ισπανία».

    «Οι Γερμανοί δουλεύουν λιγότερο ετησίως, στη ζωή τους σε σύγκριση με τους Ευρωπαίους του Νότου. Επίσης, δε δουλεύουν με τρόπο εντατικό», τονίζει ο κ. Πατρίκ Αρτίς, επικεφαλής οικονομολόγος της γαλλικής τράπεζας Natixis, αρχισυντάκτης της μελέτης που συνυπολόγισε τα πλέον πρόσφατα στοιχεία του Οργανισμού γιά την Οικονομική Συνεργασία κι Ανάπτυξη και της Eurostat.

    Στη μελέτη, η οποία δημοσιοποιήθηκε την τελευταία ημέρα του Μαΐου, αναφέρεται ότι η μέση διάρκεια της ετήσιας εργασίας στη Γερμανία είναι 1.390 ώρες την ώρα, όμως, κατά την οποία στην Ελλάδα είναι 2.119 ώρες, στην Ιταλία 1.773 ώρες, στην Πορτογαλία 1.719 ώρες, στην Ισπανία 1.654 ώρες, στη Γαλλία 1.554 ώρες, όπως βεβαίωσε μόλις πέρυσι ο ΟΟΣΑ.

    «Η κατά κεφαλήν παραγωγικότητα στη Γερμανία διαμορφώνεται στο επίπεδο του μέσου όρου αυτής της Ευρώπης του Νότου. Η ωριαία παραγωγικότητα είναι ανώτερη αυτής της Ευρώπης του Νότου–εντούτοις δεν είναι καλύτερη της ελληνικής ή της γαλλικής», υπογραμμίζεται συγχρόνως.

    Εάν η νόμιμη ηλικία συνταξιοδότησης στη Γερμανία σήμερα είναι τα 65 έτη, (προσεχώς τα 67), «εντούτοις Ισπανοί και Πορτογάλοι δουλεύουν στην πράξη περισσότερο χρόνο», εισερχόμενοι στη φάση της συνταξιοδότησης στα 62,6 και 62,3 έτη, έναντι 62,2 ετών γιά τους Γερμανούς, 61,5 ετών γιά τους Ελληνες, 60 ετών γιά τους Γάλλους, αλλά και τους Ιταλούς.

    «Σε κράτη όπως είναι η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία, θα έπρεπε να μη συνταξιοδοτούνται νωρίτερα σε σύγκριση με τη Γερμανία, πρέπει όλοι να κάνουν περίπου την ίδια προσπάθεια, αυτό είναι σπουδαίο», είχε δηλώσει η καγκελάριος Μέρκελ στο μέσον του Μαΐου.
    tsantiri.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.
Μην ξεχνάς, ότι τα σχόλια, υπάρχουν για έκφραση γνώμης, άποψης, διάλογο και ακόμη για ιδέες και προτάσεις.
Εννοείται ότι εδώ δε βρίζουμε και δεν προσβάλλουμε κανέναν, κυρίως τους συνομιλητές μας, που είναι απλοί πολίτες, σαν εμάς.
Πάντως, αν κάτι «πάει στραβά», η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Αν κρίνεις ότι θα συμμετέχεις με σχόλια σ’ αυτό το blog, καλό είναι (όχι υποχρεωτικό πάντως), να χρησιμοποιείς ένα ψευδώνυμο, για να «γνωριζόμαστε» και να συζητάμε καλύτερα…

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ