Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Η κυβέρνηση "τζογάρει", για ...κοινωνικούς λόγους, εννοείται !!!

Το ότι αυτή η κυβέρνηση, μαζί με τους πολλούς άλλους τίτλους …τιμής, που της έχουν απονεμηθεί, δικαιούται –επάξια- και τον τίτλο της «κυβέρνησης των τζογαδόρων ή των …κουλοχέρηδων», το’ χουμε ξαναπεί, επανειλημμένα…  
Έτσι το πολυνομοσχέδιο για το τζόγο που θα κατατεθεί και προβλέπει τη μετατροπή της …Μπανανίας σ’ ένα «απέραντο καζίνο», δεν εκπλήσσει πλέον κανέναν και αποτελεί συνέχεια και συνέπεια, στην πολιτική της διαδρομή…Η πλάκα όμως είναι, ότι μας κάνουν και …πλάκα ! --->>>






Ενώ δηλαδή, "δίνουν τα έστα τους" με  35.000  άδειες για παιγνιομηχανήματα σε όλη τη χώρα και 15 – 20 άδειες,  «για τη διεξαγωγή τυχερών παιγνίων και στοιχήματος μέσω Διαδικτύου», προσπαθούν να «χρυσώσουν» και αυτό το …χάπι, με …κοινωνικό περιτύλιγμα. 

Και λένε στο νομοσχέδιο:
«…το 20% των εσόδων (από τα φρουτάκια), θα διατίθενται σε κοινωνικές πολιτικές (άτομα με αναπηρίες, καταπολέμηση της ανεργίας, απεξάρτηση από τα παίγνια !!!!!! κ.α.)»

Ναι καλά το διαβάσατε, λένε ..."απεξάρτηση από τα παίγνια"...
Από τη μια δηλαδή, προσδοκούν έσοδα για να …καλύψουν τρύπες, με το πάθος των ήδη εθισμένων και οδηγώντας τη νεολαία στο τζόγο κι από την άλλη, υπόσχονται στους …πελάτες τους, ότι θα διαθέτουν ευρώ, για να θεραπεύσουν την …αρρώστια τους (αφού, απεξάρτηση=θεραπεία) !!! 

Και βέβαια, πέρα από την πλάκα που λέγαμε, είναι και μια καλή ιδέα (…κι ας τη δουν εκεί στη κυβέρνηση), για ...διακανονισμό με κάποιες ομάδες ...επαγγελματιών, τους εμπόρους ναρκωτικών ή …όπλων, για παράδειγμα. 

Ας τους πούνε δηλαδή, «…δώστε ρε παιδιά το κατιτίς σας, στην …Ιθάκη ας πούμε, δώστε μας κι εμάς κάτι -για φόρο- και συνεχίστε το έργο σας… έτσι κι αλλιώς, στην εποχή των «αγορών» ζούμε, εμείς θα σώσουμε τον κόσμο ;;;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: