Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Προς Μιχ. Χρυσοχοϊδη & Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...

Επειδή πολλά γίνονται κι ακούγονται τελευταία:
1) ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ, ΣΕ BLOGS ΤΗΣ GOOGLE, ΔΗΛΑΔΗ BLOGSPOT.COM
ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ, ΟΠΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΤΛ.

2) ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ, ΣΕ BLOGS ΤΗΣ GOOGLE, ΔΗΛΑΔΗ BLOGSPOT.COM
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ, ΕΞΥΒΡΙΣΗ, ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΤΛ, ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ BLOGS ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
--->>>






3) ΟΣΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΕΜΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ, ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ  BLOGS ΤΗΣ GOOGLE, ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΛΗΜΕΛΗΜΑΤΩΝ (ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΤΛ)

4) Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ BLOGS, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.
ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.
απο ΠΡΕΖΑ TV 

 
Σημείωση: 
Οι 6 διαφορετικοί χρήστες IP που βρέθηκαν να σηκώνουν αναρτήσεις στο Fimotro κι ακολούθησαν οι μηνύσεις του Mega, δεν προέρχονται από "σήμα" της ...Google.  
Απο την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους απο 'μας, ήταν συνεπείς στους νόμους και δεν έδιναν πληροφορίες.
Η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τους βρήκε από τον πάροχο που ήταν η ΟΤΕΝΕΤ. Mέσω του ΟΤΕ βρέθηκαν κάποια ίχνη...
απο ανάρτηση του   http://fimotro.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: