Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Πεταλωτής: "Το κυάνιο σημαίνει ΘΑΝΑΤΟΣ !!! Για τη Θράκη, όμως...(λέει)"


...Γι' αυτό και ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΑΔΕΙΑ εξόρυξης χρυσού, στη Θράκη !!! 
...Οπότε για τη Χαλκιδική, που ΔΟΘΗΚΕ ΑΔΕΙΑ, μάλλον το κυάνιο ΔΕΝ σημαίνει ΘΑΝΑΤΟΣ !!! 
 ...Δηλαδή, αν δεν το καταλάβατε, ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα !!!
...Απλά, η βλαπτικότητα του κυανίου, εξαρτάται από το εξής: στην εκλογική περιφέρεια ποιου   ΔΝΤ-Τροϊκανού  υπουργού (ή ...υφυπουργού) πρόκειται να χρησιμοποιηθεί !!!  

Κατά τ' άλλα, η "ασυλία" κάποιων ντόπιων ΔΝΤ-Τροϊκανών (ακόμα) συνεχίζεται, κάποιοι σκίζουν (ακόμα) τις ...κομματικές τους ταυτότητες (φοβερό !!!) και το... --->>>










"χτυπάμε το σαμάρι, αντί το γάϊδαρο", τείνει να γίνει βασική επιλογή σκέψης, πρακτικής και δράσης... 
Αυτά σαν πρώτο ...προβοκατόρικο σχόλιο, για την "απίθανη" δήλωση ενός Υ-ΠΟΥΡ-ΓΟΥ της "απίθανης" ΚΥ-ΒΕΡ-ΝΗ-ΣΗΣ που μας κυβερνάει (...για όσους το ξεχνάνε)  και είναι αυτή που παίρνει τις αποφάσεις και τις υλοποιεί !!!

ΥΓ. Για τους λίγους που ΔΕ ...βαριούνται, σε επανάληψη 2 χρήσιμες (κατά τη γνώμη μου) αναρτήσεις, που δεν θα τις βρείτε αλλού, απλά γιατί (πιθανόν) είναι "εκτός (συναινετικής !!!) γραμμής" και ΔΕΝ αναδημοσιεύονται...
  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ στη συνέχεια, την είδηση για τη δήλωση Πεταλωτή  




απο τη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ
Χθες ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γιώργος Πεταλωτής, μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής, διέψευσε κατηγορηματικά ότι δόθηκε άδεια για την εξόρυξη χρυσού στη Θράκη σε μεταλλευτική εταιρεία.
«Αυτό δεν ισχύει» είπε και σημείωσε: «Εμείς που ζούμε στην περιοχή έχουμε υποχρέωση να δείξουμε ότι η χρήση κυανίου σημαίνει θάνατος». Σύμφωνα με τον κ. Πεταλωτή «όποιος υποστηρίζει ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί κυάνιο οφείλει να μας το αποδείξει - μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Οποιος μας λέει ότι το κυάνιο δεν βλάπτει, μας κοροϊδεύει».

Οπως τόνισε ο υφυπουργός «είναι στο χέρι και της τοπικής κοινωνίας αλλά και όλων των πολιτικών της περιοχής να αρνηθούμε μια τέτοια ανάπτυξη. Οι αντιδράσεις μας θα πρέπει να είναι συντονισμένες, σταθερές. Με σοβαρότητα, νηφαλιότητα, χωρίς λαϊκισμούς θα πρέπει να απαντάμε σε κάθε πρόταση που καταστρέφει το περιβάλλον στην περιοχή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: