Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Κυβέρνηση, σε πανικό και απόγνωση... Οπότε, μάλλον ...ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ !!!

...Απο τα ΜΜΕ: ...δραματική η κατάσταση.
...δεν μας δίνουν την 6η δοση. Κινδυνεύει και το δάνειο.
...άρον άρον, επιστρέφει ο ΓΑΠ, μετά από τηλεφώνημα του Βενιζέλου. Όμως:
Τι του είπε ο Βενιζέλος; ότι το κλίμα που αντιμετώπισε στην Πολωνία, χαρακτηρίζεται από δυσπιστία μέχρι εχθρότητα των εταίρων μας απέναντι στην Ελλάδα. 
Γιατί αυτό; Γιατί προφανώς, το Ecofin, απέρριψε το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης όπως αυτό παρουσιάστηκε από τον υπουργό Οικονομικών κ. Βενιζέλο.
Γιατί το απέρριψε; Γιατί, πάλι προφανώς, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης αμφισβήτησαν τη δυνατότητα είσπραξης 1,5 δισ.--->>>
 
ευρώ από τα τελευταία μέτρα, αντιλαμβανόμενοι ότι στην Ελλάδα υπάρχει μια τεράστια αντίδραση, που θα μετατραπεί σε "κίνημα ανυπακοής" και "στάση πληρωμών", από το λαό.  Αυτό δηλαδή που -και καλά- δεν κατάλαβαν οι ντόπιοι ΔΝΤ-Τροϊκανοί (στην πρεμούρα τους να πάρουν την 6η δόση), το κατάλαβε το Ecofin...
Τι θα γίνει τώρα; Οι εξελίξεις έχουν πανικοβάλλει ακόμη περισσότερο (την ήδη πανικόβλητη κυβέρνηση), οπότε, πολύ πιθανόν, πιστή στη λογική του "ότι να' ναι", στις συνεδράσεις του οικονομικού επιτελείου της -πιθανότατα αύριο- να αποφασίσει ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ !!!
Έμειναν, πολλά ακόμα, για να φορολογήσει, όπως ο αέρας που αναπνέουμε, το νερό που πίνουμε, το φαί που τρώμε και ότι ...αφοδεύουμε.
Ας αποφασίσουν ότι θέλουν. Το τι θα πάρουν, θα το δούμε σε επόμενη ανάρτηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: