Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

"Θα μας πάρουν με τις πέτρες", αλλά το ...κο-κο-κο ...κο-κο-κο !!!

Διαβάστε (προσεκτικά όμως), δήλωση της κυρίας Χρύσας Αράπογλου, βουλευτίνας Θεσσαλονίκης του ΠαΣοΚ, που βρήκα στην "παραπολιτική": «Φθάνει η ώρα να επαληθευτεί η ρήση του πρωθυπουργού ότι θα μας πάρει ο κόσμος με τις πέτρες. Το κλίμα βαραίνει με τον τρόπο που η κυβέρνηση διαχειρίζεται ορισμένα θέματα. Κυβερνητικά στελέχη έχουν χάσει την επαφή με τους πολίτες και με την πολιτική φυσιογνωμία που είχε χρόνια το ΠαΣοΚ. Δεν μπορούν να τιμωρούνται εργαζόμενοι επειδή κάνουν απεργία, επικαλούμενοι νόμους του 40, οποιαδήποτε και αν είναι η ηγεσία των συνδικαλιστών.»
Πείτε μου τώρα, αν το κο-κο-κοδηλίκι, δεν έχει εμποτίσει πλήρως, το μυαλό και τη συνείδηση των κυβερνητικών βουλευτών.Γιατί βέβαια, >>>




αυτή η ίδια, η ...συμπαθέστατη κυρία Χρύσα, θα πάει μεθαύριο στη Βουλή και θα ψηφίσει (...κατά 99,99 %), το "πολυνομοσχέδιο", το νέο τσάκισμα δηλαδή, του λαού. 
Θα δώσει δηλαδή κι άλλο "οξυγόνο" σ' αυτή την κυβέρνηση, όπως ακριβώς την περιγράφει παραπάνω !!! 

Και θα μας πει μετά, το γνωστό τροπάριο "για να σωθεί η Πατρίς" κλπ, όλα αυτά δηλαδή, που δίκαια, δίνουνε σε όλους τους, το προσωνύμιο ...κοτάρες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: