Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

...Τώρα είναι αργά. Η ...Ψυχιατρική σηκώνει πλέον, τα χέρια !!!

Διότι ...προβοκατόρικα λέγαμε τη Δευτέρα 31/10 (μόλις ο ΓΑΠ ανακοίνωσε το Δημοψήφισμα), στην παρακάτω ανάρτηση ΕΔΩ αυτά που λέγαμε... και είχαμε τη ΛΥΣΗ !!!
Ήταν ...αστεία τελικά; της ...πλάκας, δηλαδή; πως την κρίνετε σήμερα; >>>
 



ΨΗΦΙΖΩ "ΟΧΙ" ΔΑΓΚΩΤΟ !!!

...εντελώς ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ !!!
Να γίνει ΤΩΡΑ Δημοψήφισμα, μεταξύ όλων των Ελλήνων ...ψυχιάτρων, ψυχαναλυτών, ψυχοθεραπευτών, ψυχοδραματολόγων, γενικά δηλαδή όλων των "ψυχο" και ...συναφών λειτουργημάτων κι επαγγελμάτων, με ένα και μοναδικό ερώτημα:
"ΕΧΟΥΝ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ...ΦΡΕΝΑΣ;"
ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;;;
Σημείωση: Το αποτέλεσμα να το "χειριστεί" (όπως νομίζει) η Αρχή  Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελευθεροτυπία είναι η μόνη εφημερίδα που κρατά έντιμη και αντιμνημονιακή στάση (ανεξάρτητα αν και αυτή έχει τις αμαρτίες του παρελθόντος). Εάν κλείσει, η πληροφόρηση από όλα τα κανάλια και τις κυβερνητικές εφημερίδες Καθημερινή, ΝΕΑ, ΒΗΜΑ, ΕΘΝΟΣ θα είναι δικτατορικά μονόπλευρη και το λαϊκό κίνημα δεν θα έχει κανένα ΜΜΕ στο πλευρό του. Η Ελευθεροτυπία κινδυνεύει να κλείσει γιατί με εντολή του Γιωργάκη ο Σάλλας και ο Κωστόπουλος των τραπεζών Περαιώς και Αλφα δεν της δίνουν το καθ’ όλα νόμιμο δάνειο που ζήτησε.
Προτείνω ο λαός να ενισχύσει την Ελευθεροτυπία αγοράζοντάς την. Αγοράστε Ελευθεροτυπία για να μείνει μια φωνή δικιά μας ζωντανή.