Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ιδιαίτερη ανάρτηση: Η μέρα που ο Βαρδινογιάννης ...μίσησε τον Ηρακλή (video)

Σαν σήμερα, προ-παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1979.
Πρώτο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Περισσότεροι από 30.000 οπαδοί της ομάδας ...δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που αντικρίζουν στο χορτάρι του Καυτανζογλείου. Μία απίθανη ποδοσφαιρική παράσταση από την παρέα του Βασίλη Χατζηπαναγή και θρίαμβος με 6-0 επί των πράσινων, που παραμένει η πιο βαριά ήττα στην ιστορία της αθηναϊκής ομάδας. Οι γνωρίζοντες υποστηρίζουν ότι εκείνη την ημέρα ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μίσησε τον Ηρακλή και έβαλε σκοπό >>>




 να τον διαλύσει. Όλως τυχαίως (...) λίγους μήνες αργότερα, ο Ηρακλής γίνεται η πρώτη (και τελευταία) ομάδα που υποβιβάζεται με την κατηγορία της δωροδοκίας σε αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.
Τα γκολ της ομάδας πέτυχαν οι: 1’ Χατζηπαναγής, 23’ Χατζηελευθερίου, 35’ Γκέσιος, 47’ Καλαμπάκας, 66’ Παπαϊωάννου, 80’ Βούλγαρης. 
Ηρακλής (Μιχάλης Μπέλλης): Τ. Παπαδόπουλος, Μαυροδουλάκης, Βούλγαρης, Καραΐσκος, Ορφανίδης, Ξανθόπουλος, Χατζηπαναγής, Καλαμπάκας, Καφκενάρης, Χατζηελευθερίου (65’ Παπαϊωάννου), Γκέσιος (73’ Χρυσαφίδης). 
Παναθηναϊκός (Μπρούνο Πεζάολα): Κωνσταντίνου, Μπανάσας, Καψής, Ελευθεριάδης, Κίζας, Λιβαθηνός, Ρότσα, Τερζανίδης, Κατσιάκος, Υφαντίδης, Κουρόπουλος.

Το βίντεο της αναμέτρησης...


Δεν υπάρχουν σχόλια: