Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ένα ...εμπνευσμένο άρθρο, με τίτλο: “Μην τον πιστεύετε με τίποτα” !!!

Ένα "εμπνευσμένο" άρθρο (ιδιαίτερα, στη σημερινή πολιτική συγκυρία), αρχίζει έτσι: Πολλοί αντιμετώπισαν «ελαφρά» τον Γιώργο Παπανδρέου και το πλήρωσαν πανάκριβα, με πρώτον τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Η παντελής αδυναμία του σε θέματα στρατηγικού σχεδιασμού δεν συνεπάγεται και αδυναμία στην διαμόρφωση τακτικής και κυρίως ίντριγκας. Σε αυτό το θέμα, έχοντας πίσω του μια πλούσια οικογενειακή παράδοση, διαπρέπει. Έτσι και τώρα: μπορεί να βυθίζει τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ στην απελπισία, να αναδεικνύεται σε παράγοντα ανωμαλίας εμποδίζοντας φυσιολογικές και στην ώρα τους διαδικασίες με επιπτώσεις όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στην κυβέρνηση, όμως το δικό του αντικειμενικό σκοπό τον επιτυγχάνει. Μένει στη εξουσία του ΠΑΣΟΚ για όσο διάστημα αυτό εξυπηρετεί το ατομικό του συμφέρον...κλπ, κλπ...
Ποιός υπογράφει όμως, αυτό το άρθρο, που παρουσιάζει τον ΓΑΠ σαν ...άσχετο, ιντριγκαδόρο,  καταστροφέα του ΠΑΣΟΚ και ...μύρια άλλα; >>>









Μα η ...υπουργάρα του Σημίτη και γενικώς μέχρι πρότινος στελεχάρα ΠΑΣΟΚ, αλλά (όλα κι όλα) "αριστερός" ...Νίκος Μπίστης (!!!), που πρόσφατα όμως ..."γύρισε στο ...σπίτι του" (τη Δημοκρατική Αριστερά δηλαδή, κατά τα λεγόμενά του...)

Κι ένα "εμπνευσμένο" άρθρο... δεν μπορεί, παρά να' χει κι έναν ...εμπνευσμένο επίλογο, τον εξής:
"...Επειδή η αυριανή πολύχρωμη κεντροαριστερά χρειάζεται ένα ανασυγκροτημένο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, όσοι πιστεύουμε σε αυτήν την προοπτική, θα παρακολουθήσουμε με εύλογο ενδιαφέρον τις εξελίξεις..." (!!!)

Κι έχει (εννοείται) κι έναν εμπνευσμένο τίτλο, που είναι και όλα τα ...λεφτά:
“Μην τον πιστεύετε με τίποτα” (!!!)

Το σε ποιόν αναφέρεται βέβαια, το καταλαβαίνετε... Ή μήπως ...όχι;
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ "εμπνευσμένο" ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.
Μην ξεχνάς, ότι τα σχόλια, υπάρχουν για έκφραση γνώμης, άποψης, διάλογο και ακόμη για ιδέες και προτάσεις.
Εννοείται ότι εδώ δε βρίζουμε και δεν προσβάλλουμε κανέναν, κυρίως τους συνομιλητές μας, που είναι απλοί πολίτες, σαν εμάς.
Πάντως, αν κάτι «πάει στραβά», η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Αν κρίνεις ότι θα συμμετέχεις με σχόλια σ’ αυτό το blog, καλό είναι (όχι υποχρεωτικό πάντως), να χρησιμοποιείς ένα ψευδώνυμο, για να «γνωριζόμαστε» και να συζητάμε καλύτερα…

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ