Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΜΕ* ! Υπάρχει κι αυτό το ...Facebook** !

- Να υπογράψω κι εγώ άραγε ;;;
* Όταν λέμε βέβαια ...ΠΑΜΕ, δεν εννοούμε το ...Π.Α.ΜΕ., αλλά το "ΠΑΜΕ" του ...ΓΑΠ ! (το θυμάστε;)
** Κι όταν λέμε Υπάρχει κι αυτό το ...Facebook εννούμε την κινητικότητα που επικρατεί στους διαδικτυακούς φίλους του ΓΑΠ και τη σελίδα στο Facebook «το ΠαΣοΚ έχει πρόεδρο». Αυτοπροσδιορίζεται με την πρόταση Εμείς είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε πως θα συνεχίσει να τον έχει (!) και έχει ήδη 764 μέλη. Έχουν μάλιστα προχωρήσει και σε petition με το οποίο μαζεύουν υπογραφές ζητώντας να παραμείνει ο Παπανδρέου πρόεδρος του ΠαΣοΚ: “Με την υπογραφή μας στηρίζουμε και ευχαριστούμε το Γιώργο Παπανδρέου πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και του ζητάμε να παραμείνει πρόεδρος. ΠΑΜΕ !” (το ΠΑΜΕ που λέγαμε) Ετοιμάζουν δε και επιστολή που θα σταλεί >>>




σε όλα τα μέλη και φίλους του ΠαΣοΚ! ( τις λίστες άραγε με τα στοιχεία που θα τις βρουν;)

Η σελίδα στο Facebook έχει πολλές φιλοδοξίες
Όπως γράφει ένας απο τους ιδρυτές της σελίδας “μπορούμε να πάρουμε θέση στο συμβούλιο και να απαιτήσουμε να ακουστούμε” ενώ συγχαίρει τους e-συντρόφους για τις κινήσεις τους: “ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΥΠΕΡΕΒΑΛΑΝ ΕΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ” (εδώ)
Σε άλλο σημείο προτείνεται να συγκεντρωθούν ώστε να κλείσει η Ιπποκράτους: “εάν υπάρχει η δυνατότητα να κλείσει η ιπποκράτους από κόσμο ώστε να μην φανεί ότι έχουν μαζευτεί 100 κομματικοί” (κατι μας θυμίζει αυτό …. )
Σταχυολογούμε απο τα πόστ των e- συντρόφων του Παπανδρέου:
  • Εκλογές για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ από τη βάση!!!! Ποιός από τους δελφίνους θα ανταγωνιστεί το ΗΘΟΣς, την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και τα ΙΔΑΝΙΚΑ??? Ποιός από αυτούς είναι ΠΙΟ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ για να πάει κόντρα στα συμφέροντα των λαμογίων??????
  • Ξέρει πολύ καλά να τους παίζει και αυτοί να γαβγίζουν όλο και πιο πολύ γεμάτοι υπεροψία και αλαζονεία. Πόσο χαζοί είναι???? Δεν παραδειγματίστηκαν από το πάθημα του Βενιζέλου το 2007??????
  • GIWRGO GRAFTOUS OLOUS STA PAPARIA SOU KAI KATEVA PALI GIA PROEDROS
  • ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ.
  • ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ
…και άλλα πολλά…


εκτός από κάποια λίγα ...προβοκατόρικα

Δεν υπάρχουν σχόλια: