Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΝΕΟ Μανιφέστο ...και ότι ξέρατε ως τώρα ...ξεχάστε το !

Στην εκπομπή του Χαρδαβέλα στον Real FM μίλησε, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν "ανεξάρτητος" Γιάννης Αμοιρίδης, εκ μέρους των "6", που συνέγραψαν το νέο ...πολυσέλιδο "Μανιφέστο" (σ.σ. μη το διαβάσετε, υπάρχει κίνδυνος να γίνετε, μέχρι και ...κομμουνιστές !!!)
Είπε: Στο ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει μείνει μόνο ο τίτλος, αυτό δεν είναι σοσιαλιστικό κόμμα πια. Ο νέος αρχηγός θα πρέπει να αλλάξει και το όνομα (σ.σ. αυτό ως γνωστόν, έγινε ξαφνικά, μέσα σ' ένα μήνα !)
-Το κείμενό μας μιλάει για την ανάγκη αλλαγής του πολιτικού μοντέλου (σ.σ. τι μοντέλου; ότι να' ναι. Θα καταλάβετε παρακάτω) >>>
 



 
-Είμαστε ανοιχτοί προς συζήτηση με όλους τους φορείς, δεν εξαιρείται κανείς από τον διάλογο αυτό, ούτε ο Πάνος Καμμένος, ούτε η ΔΗΜ.ΑΡ (σ.σ. ...κι ότι μας κάτσει, δηλαδή. Το "ότι να' ναι, που λέγαμε !)
-Είναι αλήθεια ότι ο Φώτης Κουβέλης βρίσκεται πιο κοντά στις απόψεις μας (σ.σ. εξ' άλλου, υπάρχει και η γνωστή σχετική απόφαση της ΕΕ της ΔΗΜΑΡ, που είναι ...σαφής !!! διαβάστε την ΕΔΩ)
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ; ...Αν οι "6" επαναστάτες, έμεναν λίγο ακόμα στο ΠΑΣΟΚ, θα ήταν σήμερα με τους "Πυρήνες της Φωτιάς"... Ο Χριστός κι η Παναγία τα φύλαξε τα παιδιά...

ΠΗΓΗ
Μου το επισήμανε φίλος/η
http://www.enikos.gr/politics/20100,O_Koyvelhs_einai_pio_konta_mas.html
http://www.enikos.gr/politics/20085,H_epistolh_twn_6.html
και είπαμε ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: