Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Στηρίζουμε - Ψηφίζουμε ΚΚΕ / ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Τα ψηφοδέλτια Χαλκιδικής


Στις 6 Μάη, ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ αυτούς που ...μαύρισαν τη ζωή μας
Στις 6 Μάη Στηρίζουμε - Ψηφίζουμε τους συνδυασμούς της Αριστεράς
Στις 6 Μάη ρίχνουμε "κόκκινη ψήφο" στην κάλπη. 
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ / ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΤΑΡΣΥΑ 
Για χίλιους λόγους σε όλη την Ελλάδα 
και για άλλους τόσους, στη Χαλκιδική...
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΚΕ / ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ >>>












================================================


ΓΕΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Χριστόδουλου 
Γεννήθηκε στο Παλιούρι το 1965 και ζει στα Ν. Μουδανιά. 

Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Εργάστηκε ως εποχικός δασοπυροσβέστης με πλούσια συνδικαλιστική δράση στο νομό μας. 
Διετέλεσε αντιπρόεδρος των εποχικών δασοπυροσβεστών Χαλκιδικής και εκλεγμένο μέλος στο Εργατικό Κέντρο Χαλκιδικής. 
Από μικρό παιδί ασχολείται με την γεωργία και σήμερα είναι από τους λίγους νέους αγρότες που εισάγει τις νέες τεχνολογίες στον κλάδο, με θερμοκήπια υδροπονικής καλλιέργειας. 
Είναι γνώστης των αγροτικών θεμάτων και δραστήριο μέλος του αγροτικού συνδικαλισμού. 
Πρωτοστάτησε στην δημιουργία επιτροπής ενάντια στα χαράτσια της ΔΕΗ, στον Δήμο Ν. Προποντίδας. 

ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ (ΑΡΗΣ) του Θεοδώρου
Γεννήθηκε το1978 στην Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε και έζησε στον Πολύγυρο. 
Είναι το δεύτερο παιδί του Θεόδωρου Δήμου από τον Πολύγυρο και της Άννας Δήμου Ζαφειρούδη από την Νικήτη. 
Παντρεμένος με την Dragana Velicκovic από τη Σερβία και έχουμε ένα γιο 17 μηνών τον Θοδωρή-Ντούσαν. 
Αποφοίτησε από το γεν. λύκειο Πολυγύρου το 1995. Σπούδασε ειδικός ξενοδοχειακών υπηρεσιών και τροφοδοσίας στο ΙΕΚ Χαλκιδικής και τεχνικός μαγειρικής τέχνης στο ΙΕΚ Ν Μουδανιών. Ασχολείται επαγγελματικά με τον τουρισμό από το 1992.
Έχει εργαστεί ως σερβιτόρος, υπάλληλος. τουριστικού γραφείου, ξενοδοχοϋπάλληλος και ως μάγειρας σε αρκετές επιχειρήσεις αλλά κυρίως στην οικογενειακή τους επιχείρηση Αγιονέρι στον Πολύγυρο.
Είναι ιδιοκτήτης καφέ μπαρ, παράλληλα εργάζεται ως μάγειρας και διδάσκει στα ΙΕΚ Ν. Μουδανιών στο τμήμα των μαγείρων.
Στα μαθητικά του χρόνια δραστηριοποιήθηκε σε οικολογικές οργανώσεις και στην πρωτοβουλία για την περιβαλλοντολογική ανάπτυξη του Πολυγύρου. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου καταρτιζομένων και αποφοίτων ΙΕΚ Χαλκιδικής και εκπρόσωπος της Χαλκιδικής στο πανελλήνιο όργανο. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της οικολογικής πρωτοβουλίας Χαλκιδικής.
Είναι ταμίας στον εμπορικό σύλλογο Πολυγύρου και κεντρικής Χαλκιδικής και πρόεδρος της ένωσης καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης Πολυγύρου. Δραστηριοποιήθηκε στον αγώνα ενάντια στην επιβλαβή εξόρυξη χρυσού στην Β. Χαλκιδική.
Πρωτοστάτησε στην δημιουργία επιτροπής ακρίβεια-στοπ στην Χαλκιδική και στον αγώνα ενάντια στο χαράτσι μέσο τις ΔΕΗ με την πρωτοβουλία πολιτών Πολυγύρου για το χαράτσι και την παν Χαλκιδικιώτικη επιτροπή «ρεύμα χωρίς τέλος» και συμμετείχε στις κινητοποιήσεις ενάντια στα μνημόνια στην πλατεία συντάγματος και τον λευκό πύργο.
Συμμετέχει στην έκδοση και διανομή της δωρεάν εφημερίδας των αγανακτισμένων της πλατειάς συντάγματος «αντί-δρω».
Μέλος του συνασπισμού από το 2003 όταν και συμμετείχε στις κινητοποιήσεις κατά την διάρκεια της συνόδου κορυφής της ΕΕ.
Συμμετείχε στο 5ο και 6ο συνέδριο του συνασπισμού. Για τις εθνικές εκλογές του 2009 και του 2012 εκλέχτηκε υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την Χαλκιδική.

ΙΓΓΛΕΖΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του Θεοδώρου 
Γεννήθηκε στην Ιερισσό το 1967, όπου μεγάλωσε και κατοικεί ως σήμερα.
Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο κοριτσιών.
Είναι πτυχιούχος της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε επί 18 χρόνια, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, ως Δασολόγος στο Δασαρχείο της Αρναίας. Σήμερα είναι άνεργη.
Είναι μέλος του Συνασπισμού από την ίδρυσή του.
Από τα εφηβικά της χρόνια ασχολείται ενεργά με τα κοινωνικά και οικολογικά κινήματα.
Είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Περιβάλλοντος Ιερισσού» και γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Ιερισσού.
Από το 2003 εκλέγεται στην Επιτροπή Θεσσαλονίκης της Πανελλήνιας Κίνησης Δασολόγων. Συμμετείχε σε κινήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Χαλκιδική.
Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται με συνέπεια και αποφασιστικότητα στον αγώνα ενάντια στην επέκταση των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων στη Χαλκιδική [εξόρυξη μεταλλουργία χρυσού], ενάντια στην περιβαλλοντική και οικονομική καταστροφή του τόπου της, ως μέλος του Συντονιστικού Συλλόγων και Φορέων Σταγείρων Ακάνθου.

ΣΑΚΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ιωάννη 
Γεννήθηκε το 1963.
Είναι από την Ορμύλια και κατοικεί στα Νέα Μουδανιά, όπου και εργάζεται στο Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.
Τα προηγούμενα χρόνια εργάστηκε στα Καταστήματα Πολυγύρου, Νέου Μαρμαρά, Σάρτης, Ιερισσού, Κασσάνδρας και Νέας Καλλικράτειας. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων, ήταν εκλεγμένος με την φοιτητική παράταξη του Δημοκρατικού Αγώνα στην ΟΕΦΣΙ.
Επί σειρά ετών είναι αιρετός στο Νομαρχιακό Παράρτημα της ΟΤΟΕ και εκπρόσωπος του ΣΥΕΤΕ στο Εργατικό Κέντρο Χαλκιδικής.
Είναι παντρεμένος με τη Λία Χατζοπούλου (καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας) και έχει δυο παιδιά τον Γιάννη και την Ελένη (φοιτητές).

ΧΟΥΧΟΥΤΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του Αθανασίου 
Γεννήθηκε στην Ελευθερούπολη Καβάλας το 1966 και ολοκλήρωσε τις Γυμνασιακές και Λυκειακές του σπουδές στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.  
Μετά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Νυρεμβέργης (Γερμανία) με ειδικότητα «Διοίκηση Τουριστικών επιχειρήσεων». Μιλάει Γερμανικά, Αγγλικά.
Είναι έγγαμος και έχει μία κόρη. Από το 1991 είναι ξενοδόχος στη Νικήτη Χαλκιδικής και από το 1996 πρόσθετη δραστηριότητα Γραφείο Γεν. Τουρισμού / Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων.
Το 1998 και 2001 πιστοποιήθηκε από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα ως το πρώτο ξενοδοχείο της Ελλάδος με οικολογική και περιβαλλοντική διαχείριση (EMAS).
Από το 2008 είναι γενικός γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Τουριστικών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Ελλάδος (HATTA).
Το 2006 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στον πρώην Δήμο Σιθωνίας Χαλκιδικής και το 2009 υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής με τους Οικολόγους Πράσινους.
Ιδιαίτερη είναι η ενασχόληση του με θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Συμμετέχει ανελλιπώς σε κινήσεις εναντίον της καταστροφής του περιβάλλοντος, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. 

================================================


· Ειρήνη Ηλιοπούλου
Αρχιτέκτονας, υποψήφια διδάκτορας στο Πολυτεχνείο του Βερολίνου, ενεργό μέλος του κινήματος για την αλληλεγγύη στην Ελλάδα και την πραγματική δημοκρατία.
· Νίκος Πλεύρης
Ειδικευόμενος γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής. Ζει στον Πολύγυρο. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής «Γρ. Λαμπράκης» και του Πανελλαδικού συντονιστικού γενικών συνελεύσεων και καταλήψεων την περίοδο 2006-2009.
· Φραγκίσκος Ρηγόπουλος
Μεταλλειολόγος Μηχανικός, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Κ. Μακεδονίας και του Συλλόγου Διπλωματούχων Μεταλλειολόγων. Ζει στον Πολύγυρο.
· Γιάννης Στάθης
Τοπογράφος, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Κ. Μακεδονίας με καταγωγή από το Γομάτι. Ζει στη Θεσσαλονίκη.
· Σάββας Τσελεπίδης
Αρχιτέκτονας από τα Νέα Φλογητά. Είναι μέλος της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας -Τμήμα Κ. Μακεδονίας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=XGqG9FYwMUA&feature=related