Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Θεσσαλονίκη. Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση ΣΗΜΕΡΑ


ΣΗΜΕΡΑ Πέμπτη 3 Μάη, στις 7.30 μ.μ., 
στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας 
θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του μετώπου.
Θα μιλήσει ο Σπύρος Μαρκέτος, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, και θα χαιρετίσουν υποψήφιοι και υποψήφιες από την Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης >>>






Στην τελική ευθεία προς τις κάλπες της 6ης Μάη, είναι πλέον ολοφάνερο ότι πίσω από τις κούφιες διακηρύξεις για απαλλαγή από το Μνημόνιο το 2015, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και τα δεκανίκια τους επιφυλάσσουν στο λαό μόνο τη δυστυχία της λιτότητας και τη φρίκη της ακροδεξιάς. Νέες στρατιές ανέργων, νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, μεγαλύτερη διάλυση για τα σχολεία και τα νοσοκομεία, αυτό είναι το πραγματικό πρόγραμμά τους. Η μόνη ελπίδα απέναντι σε αυτή τη βαρβαρότητα είναι το δυνάμωμα της εργατικής αντίστασης συνδέοντας τους αγώνες μας με την αντικαπιταλιστική προοπτική. Αυτή είναι η μάχη που δίνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, προβάλλοντας ένα πρόγραμμα αντικαπιταλιστικής ρήξης με το Ευρώ και την ΕΕ, κρατικοποίησης του τραπεζικού συστήματος και όλων των μεγάλων επιχειρήσεων που εκβιάζουν το προσωπικό τους με κλεισίματα και απολύσεις, ένα πρόγραμμα επιβολής εργατικού ελέγχου παντού.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τη νεολαία της πόλης στην κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση την Πέμπτη 3 Μάη στις 7:30μμ στον πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας. Θα μιλήσει ο Σπύρος Μαρκέτος, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, και θα χαιρετίσουν υποψήφιοι και υποψήφιες από την Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης. Η ενίσχυση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές και το ξεπέρασμα του αντιδημοκρατικού φράγματος του 3% αποτελεί πλέον μια προοπτική ολοένα και περισσότερο πιθανή. Η είσοδος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Βουλή δεν θα αποτυπώσει απλώς ένα υπαρκτό αντικαπιταλιστικό ρεύμα που φάνηκε στις απεργίες και τους αγώνες του προηγούμενου διαστήματος. Αυτή η εκλογική επιτυχία δεν θα εγκλωβιστεί στα κοινοβουλευτικά παζάρια, αλλά θα βγει στους δρόμους, στις πλατείες, στους χώρους δουλειάς. Για να συμβάλει αποφασιστικά στην ανάδειξη της εργατικής απάντησης στην κρίση και να ανοίξει ο δρόμος για την αντικαπιταλιστική ανατροπή και για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, φτώχεια και καταπίεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: