Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Βρώμικη παρέμβαση Συνόδου ΕΕ, για ...Μνημονιακή Κυβέρνηση...

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΕΕ ΖΗΤΑΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ "ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ"! ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ!
Σε βρώμικη θλιβερή και πρωτοφανή επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας και ειδικά στην εκλογική αναμέτρηση εκτυλίσσεται η Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε.,η οποία προσανατολίζεται να φτάσει στο σημείο να επιβάλλει "δια διορισμού" και την επόμενη κυβέρνηση της Ελλάδας, ερήμην της λαϊκής ετυμηγορίας ή εκβιάζοντάς την!
Στη συνέχεια η iskara παραθέτει, χωρίς κρίσεις και σχόλια, ρεπορτάζ από διεθνή πρακτορεία.
Τη δέσμευσή τους για την προστασία της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας στην Ευρωζώνη επανεπιβεβαιώνουν οι επικεφαλής των κρατών μελών της νομισματικής ένωσης σύμφωνα με προσχέδιο ανακοίνωσης της συνόδου κορυφής που έχει στην κατοχή του Dow Jones Newswires. >>>






Στο draft οι επικεφαλής των κρατών εκφράζουν την επιθυμία τους για σχηματισμό κυβέρνησης πλειοψηφίας στην Ελλάδα η οποία θα συνεχίσει την εφαρμογή του προγράμματος λιτότητας και των μεταρρυθμίσεων.

«Προσδοκούμε έναν ομαλό σχηματισμό νέας κυβέρνησης η οποία θα έχει υπό την ευθύνη της το πρόγραμμα προσαρμογής και επαρκή πλειοψηφία για να εφαρμόσει με αποφασιστικότητα τις δημοσιονομικές και δομικές μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται,» αναφέρεται στο draft.  

«Είναι η καλύτερη εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.»

«Τα μέλη της Ευρωζώνης από το Μάιο του 2010 συνεισφέρουν σημαντικά για να ξεπεράσει η Ελλάδα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει δείχνοντας απαράμιλλη αλληλεγγύη. Μαζί με το ΔΝΤ, η έως τώρα χρηματοδότηση ανέρχεται στα 148 δισ. ευρώ,» αναφέρεται στο draft.

Στην ανακοίνωση αναγνωρίζεται επίσης «οι σημαντικές προσπάθειες των Ελλήνων πολιτών» καθώς και «η πλήρης κατανόηση των προκλήσεων που θα εξακολουθήσουν να αντιμετωπίζουν».

«Μαζί, έχουμε αναπτύξει μία συνεργασία αλληλεγγύης και αμοιβαίας ευθύνης για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας.»

Το draft καταλήγει με τη σημείωση πως οι ηγέτες επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και ακεραιότητα της Ευρωζώνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: