Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Και ξανά …προς τις μίζες τραβούν !!!

Η Siemens  ξανα σε δουλειές του δημοσίου - Μια κατατοπιστική ομιλία  του Α. Τσίπρα (video)
Και ξανά …προς τις μίζες τραβούν θα έπρεπε να είναι ο τίτλος των ρεπορτάζ που διαβάζουμε στις σημερινές εφημερίδες και αναφέρονται ότι η εταιρεία Siemens έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της να ξανααναλάβει δουλειές του δημοσίου. (Προμήθεια 25 συρμών για τις σχεδιαζόμενες επεκτάσεις του Τραμ προς τον Πειραιά και το κέντρο της Αθήνας, την ανάληψη του έργου ηλεκτροκίνησης της σιδηροδρομικής γραμμής Τιθορέα – Δομοκός, έργα για τις επεκτάσεις του Μετρό κ.α). Θυμόμαστε όλοι πώς με το πόρισμα της Εξεταστικής επιτροπής κουκούλωσαν το τεράστιο αυτό σκάνδαλο και όλοι οι εμπλεκόμενοι βγήκαν «λάδι». >>>




 
Ο Χριστοφοράκος καθάρισε και κάνει καριέρα στο Μόναχο έχοντας κάνει την χοντρή καβάτζα του, ενώ πολιτικάντηδες που αποδείχτηκε ότι τα τσέπωσαν –Τσουκάτος, Μαντέλης- ξελάσπωσαν εντελώς.
 
Το ότι θα ξαναέχουμε επανάληψη του ίδιου έργου με λαμογιές και μίζες στους αρμοδίους, από την Siemens είναι κάτι το δεδομένο και αναμενόμενο από τότε που η κυβέρνηση χάρισε στη γερμανική εταιρεία περί τα 2 δισ. ευρώ, με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό που έκανε.
(Ας μην μπούμε σε «λεπτομέρειες» για στο ότι «λάδωσε» δεκάδες πρώην υπουργούς η Ziemens, για τους βουλευτές που βρέθηκαν «δωρολήπτες» απ’ την εταιρεία, για τα δεκάδες εκατομμύρια «μαύρου χρήματος» που κατέληξαν στα κομματικά ταμεία ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ από την Siemens για να πηγαίνουν «πρίμα» οι δουλειές της γερμανικής εταιρείας με το ελληνικό δημόσιο)

 Να θυμηθούμε μόνο την πολύ κατατοπιστική ομιλία 

που έκανε ο Α. Τσίπρας στην βουλή στις 27/8/2012.

Ετσι δουλεύει ο καπιταλισμός που θα έγραφε και ο Ν. Μπογιόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: