Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Σοκ στη Δικαιοσύνη !

γραφει ο pitsirikos
Σοκ υποτίθεται ότι έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης υπαλλήλου της Εισαγγελίας Αθηνών επειδή μετέφερε 150 κιλά χασίς με αυτοκίνητο που είχε κρατικές πινακίδες.
Προφανώς, είναι το ίδιο σοκ που προκαλείται κάθε φορά που διαπιστώνεται πως αστυνομικοί συμμετέχουν σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.
Βέβαια, το σοκ αφορά το γεγονός ότι συλλαμβάνονται δικαστικοί υπάλληλοι και αστυνομικοί για παράνομες πράξεις, και όχι επειδή τις διαπράττουν. Όλοι ξέρουν τη σαπίλα και την διαφθορά στο χώρο της Δικαιοσύνης. Πρέπει να είναι ανόητος όποιος πιστεύει πως ένας >>>




δικαστικός υπάλληλος παίρνει μόνος του την πρωτοβουλία να μεταφέρει ναρκωτικά με κρατικό αυτοκίνητο.


Όποιος το πιστεύει αυτό, θα έχει και την εντύπωση πως τα ναρκωτικά που φεύγουν με πλοία από την Ελλάδα δεν έχουν την κάλυψη πολιτικών προσώπων.
Διαβάζω πως οι εισαγγελείς έπεσαν από τα σύννεφα μόλις έμαθαν πως συνελήφθη υπάλληλος της Εισαγγελίας Αθηνών να μεταφέρει ναρκωτικά, και θεωρούν πως έγιναν ρεζίλι.

Τι ευθιξία! 
Ναι, τώρα γίνατε ρεζίλι• μέχρι σήμερα, οι πάντες έπιναν νερό στο όνομά σας.
Δικαστές και εισαγγελείς σφυρίζουν αδιάφορα και προσποιούνται πως δεν έχουν καμία ευθύνη για την χρεοκοπία και τη σημερινή κατάσταση της χώρας. 
Είναι όλοι αθώοι.
Οι δικαστές δεν έχουν αρθρώσει λέξη για την κατάντια της Δικαιοσύνης. Ούτε κουβέντα για κάθαρση στον χώρο τους.

Το μόνο για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν αυτά τα τρία χρόνια οι δικαστικοί λειτουργοί –έκαναν μάλιστα και διαδήλωση- ήταν οι μισθοί και οι συντάξεις τους. Μόνο για τους δικούς τους μισθούς, μόνο για τις δικές τους συντάξεις.

Πρώτα χρεοκόπησε η Δικαιοσύνη και μετά η Ελλάδα.
Για χιλιοστή φορά τα τελευταία χρόνια –και καθώς τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα-, θα γράψω πως το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι η χρεοκοπία αλλά η παντελής απουσία της Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: