Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Διακόπηκε για τη Δευτέρα η δίκη των τριών γυναικών για τις Σκουριές

...θα ήταν παρωδία να συνεχιστεί η δίκη χωρίς τον βασικό μάρτυρα και αυτό έγινε κατανοητό στη διάρκεια της διαδικασίας. Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για προσχηματικές κατηγορίες, προκειμένου να δικαιολογηθούν οι συλλήψεις οι οποίες όπως υποστηρίζουν ήταν προαποφασισμένες και είχαν μοναδικό στόχο τον εκφοβισμό τους και την ποινικοποίηση του αγώνα τους.
Άρχισε το μεσημέρι, για να διακοπεί λίγη ώρα αργότερα η δίκη των τριών γυναικών που κατηγορούνται για συμμετοχή σε επεισόδια που είχαν γίνει στο δάσος των Σκουριών στις 12 Μαίου. >>>




 
Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε ήδη αναβληθεί 2 φορές.  
Οι συνήγοροι υπεράσπισης είχαν ζητήσει σήμερα εκ νέου αναβολή, για να παραστεί και ο αστυνομικός διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Β.Χονδρός, ο οποίος και “δήλωνε” θύμα εξύβρισης από τις γυναίκες, ωστόσο το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα και η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε.
Λίγη ώρα αργότερα όμως, κατά την εξέταση του πρώτου μάρτυρα που είναι αστυνομικός, το δικαστήριο διαπίστωσε ότι ήταν απαραίτητη η παρουσία του κ.Χονδρού, ο οποίος, ούτε έγκληση είχε κάνει για τα αδικήματα τα οποία φέρονται να έγιναν σε βάρος του, ούτε κάποια ένορκη κατάθεση είχε δώσει. 
Το δικαστήριο διέκοψε για το πρωί της Δευτέρας τη δίκη, καλώντας ταυτόχρονα τον αστυνομικό διευθυντή να παραστεί για να ρίξει φως στην υπόθεση.

Δείτε τι έγινε τη συγκεκριμένη μέρα εδώ
Δείτε τι κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι γυναίκες εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΔΙΚΕΣ

Νέα δίκη (3η) ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 51η συνεδρίαση, Τετάρτη 22.5.2013

Εφημεριδα ΚΟΝΤΡΑ

http://www.eksegersi.gr/3η-Δίκη-ΣΠΦ/19255.Νέα-δίκη-ΣΠΦ-πακέτο-με-άλλες-υποθέσεις —51η