Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να ...πεθάνεις, στην Ελλάδα του τηλέμπορα...

"Αληθινά Σενάρια" στην ..."πρόεδρο της Ευρώπης"  ...Ελλάδα των ΣαμαροΒενιζέλων
Καστελόριζο 6 Ιανουαρίου 2014. Οι υπουργοί Δ. Αβραμόπουλος και Άδωνις Γεωργιάδης, πραγματοποιούν επίσκεψη. "κοιτάξτε τα θέματα υγείας στο νησί" τους ζητάει με αγωνία, ο τοπικός δήμαρχος Γ. Αχλαδιώτης... "μην ανησυχείς, τα έχω όλα ρυθμισμένα !!!" του απαντάει ο αρμόδιος για θέματα υγείας, υπουργός-τηλέμπορας...! 
Ακριβώς την άλλη μέρα της επίσκεψης και του ..."όλα ρυθμισμένα" του Γερμανοτσολιά παπαρολόγου, 57χρονος κάτοικος του Καστελόριζου παθαίνει έμφραγμα. Εξειδικευμένος γιατρός, ούτε για δείγμα, στο νησί.>>>
 



Μετά από από πολλά τηλεφωνήματα και παρακάλια, έρχεται ελικόπτερο από τη Ρόδο, χωρίς ούτε καν ...γιατρό στο πλήρωμά του !!! 
Το έμφραγμα -φυσικά- δεν περιμένει και ο άτυχος ασθενής ...πεθαίνει και μεταφέρεται -νεκρός, πλέον- στη Ρόδο,  με τη συνοδεία -υποχρεωτικά- του τοπικού αγροτικού γιατρού.

Ενώ πετάνε προς τη Ρόδο, στο Καστελόριζο συμβαίνει ένα τροχαίο ατύχημα και κάτοικος του νησιού, τραυματίζεται σοβαρά. 
Ελλείψει του αγροτικού γιατρού, αναζητούν τον γιατρό του πολυϊατρείου για να τον περιθάλψει, αλλά δεν τον βρίσκουν πουθενά.   
Επειτα από ώρα διαπιστώνουν ότι ο εν λόγω γιατρός, είχε βάλει ...μέσο (γνώριζε -λέει- έναν υπουργό) και κατάφερε να φύγει με απόσπαση από το Καστελόριζο (τι να έκανε ...χειμωνιάτικα στο ακριτικό νησί;)  στην Αθήνα, στον... Βύρωνα.

Οι συγγενείς του τραυματία επάνω στην απελπισία τους (ο τραυματισμένος έχανε πολύ αίμα) τον έβαλαν σε ένα καραβάκι και τον μετέφεραν «απέναντι» στην Τουρκία. 
Εκεί τους περίμενε μια έκπληξη
Οι Τούρκοι, όχι μόνο είχαν έτοιμο ασθενοφόρο αλλά το συνόδευσαν ως το νοσοκομείο αστυνομικοί μοτοσικλετιστές. 
Ο τραυματίας σώθηκε και μάλιστα χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ, 
ούτε καν το 25ευρω δηλαδή, που ετοίμαζε ο τηλέμπορας...

Σημ. Ο δήμαρχος του νησιού, μετά απ' όλα αυτά, προσανατολίζεται να μηνύσει τον Άδωνη Γεωργιάδη.

ΥΓ. Την είδηση διάβασα -όχι σε κανένα ...λαϊκίστικο αντικυβερνητικό blog- 
αλλά στο tovima.gr
προβοκατορας

Δεν υπάρχουν σχόλια: