Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Έκλεισε: Την "Ελιά" θα τη πουν ..."Φασολιά"

Σαν έτοιμοι από καιρό από αύριο, Τετάρτη, όλοι οι σοβαροί άνθρωποι αυτής της χώρας μπαίνουν στη μάχη των ευρωεκλογών κάτω από τη σημαία του χώρου που βρίσκεται ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και στην αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των «ΝΕΩΝ» ο Νίκος Μπίστης έδωσε λύση σε όλα τα μικροπροβλήματα που παρουσιάστηκαν στις συζητήσεις μεταξύ του ΠΑΣΟΚ, των 58,  της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, της Δυναμικής Ελλάδας, της Πρωτοβουλίας Β, της Πολιτείας 2012, του Μπροστά και των Νέων Μεταρρυθμιστών και την Κυριακή στο >>>
 




«Βήμα»  θα δημοσιευτεί η εκλογική διακήρυξη της παράταξης.

Μετά από πολλές ώρες δημιουργικής συζήτησης, την Τρίτη, για την ονομασία του ψηφοδελτίου, ο Νίκος Μπίστης προκάλεσε ρίγη ενθουσιασμού προτείνοντας η συμπαράταξη όλων των σοβαρών ανθρώπων αυτής της χώρας να ονομαστεί «Φασολιά». 

Σε άτυπη ενημέρωση που έκανε Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, στους πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του γραφείου του Ευάγγελου Βενιζέλου, τόνισε πως η «Φασολιά» μπαίνει στη μάχη των ευρωεκλογών με στόχο να εκλέξει στην ευρωβουλή τον ίδιο. 
«Ήταν μία πολύ τιμητική πρόταση που μου έγινε από το Νίκο Μπίστη την οποία αποδέχτηκα με μεγάλη τιμή και αφού πρώτα ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπέγραψε την υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα για τη συμμετοχή μου στο ευρωψηφοδέλτιο. 
Μπαίνω στη μάχη χωρίς φειδώ, χωρίς να κρατήσω δυνάμεις για την επιστροφή στην Ελλάδα και έχοντας κάνει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις» τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος μιλώντας πριν από λίγο σε έκτακτο δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Σε συζήτηση που είχε ο Νίκος Μπίστης με στενούς του συνεργάτες σε ένα τυροπιτάδικο απέναντι από το σπίτι του υπογράμμισε πως ο στόχος για την εκλογή δεύτερου ευρωβουλευτή της «Φασολιάς» είναι δύσκολος αλλά όχι ανέφικτος, άλλωστε, όπως είπε, ο θρίαμβος των υποψηφίων της «Φασολιάς» στους Δικηγορικούς Συλλόγους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης δείχνει το δρόμο και για την ευρωβουλή. 
Σε διάγγελμα του από το ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, τόνισε πως θα δώσει το «παρών» στη μάχη για την εκλογή δεύτερου ευρωβουλευτή από τη «Φασολιά», ώστε ο ίδιος να εκλεγεί στην ευρωβουλή και να λύσει το οικονομικό του θέμα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: