Ακροδεξιοί, φασίστες και ομολογημένοι ναζιστές χωρίς μανδύα έπιασαν τα πιο καίρια πόστα
Ελέγχουν τον στρατό, την δικαιοσύνη, την παιδεία, τη νεολαία, τον αθλητισμό, ό,τι επιδιώκουν να έχουν στα χέρια τους οι φασίστες, για να κυβερνούν είτε από το προσκήνιο είτε από το παρασκήνιο
Έχουν δικό τους μέχρι και τον αναπληρωτή πρωθυπουργό, αναπληρωτή του Αρσένι Γιατσενιούκ, που συνελήφθη από τον φακό να χαιρετά ναζιστικά και μετά το έριξε στο σορολόπ, λέγοντας ότι πρόκειται για παλαιό ουκρανικό χαιρετισμό, τα ίδια δηλαδή που λένε και τα δικά μας ναζιστικά μπουμπούκια.

Αυτή την τερατόμορφη κυβέρνηση έσπευσαν να την αναγνωρίσουν από την πρώτη μέρα οι ΗΠΑ, η Ε.Ε., ο ΟΗΕ, έσπευσε να την αναγνωρίσει και η Ελλάδα, διά του υπουργού των Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου
Την έχεις αναγνωρίσει και εσύ διά του Βενιζέλου την κυβέρνηση των φασιστών, συνέλληνα και συνελληνίδα, έσφιξες κι εσύ το χέρι του Γιατσενιούκ, που πριν από λίγες ημέρες χαιρετούσε ναζιστικά. 

Άλλη μία μεγάλη προσφορά του Βαγγέλη στον Ελληνισμό.
Δεν τους αναγνώρισαν απλώς τους ναζιστές και τους φασίστες οι ΗΠΑ και η Ε.Ε., τους χρησιμοποίησαν κιόλας, τους έβγαλαν μπροστά, για να προωθήσουν τα γεωπολιτικά συμφέροντά τους. 
Στην Ουκρανία έσπασε ένα ταμπού εβδομήντα ετών, εβδομήντα χρόνια μετά τη ναζιστική θηριωδία, οι βρικόλακες έγιναν και πάλι επίσημοι και αναγνωρισμένοι παίκτες στη διεθνή πολιτική σκακιέρα και τούτο συνέβη τώρα που η Ακροδεξιά έχει αρχίσει να δείχνει παγκοσμίως τα δόντια της, που στις ΗΠΑ προελαύνει το Tea Party, στη Γαλλία η Λεπέν και στην Ελλάδα οι ναζιστές του Μιχαλολιάκου.

Πρέπει κάποιος να δείξει επειγόντως στους ηγέτες της Δύσης το «Νύχτα και Καταχνιά» του εκλιπόντος Αλέν Ρενέ, το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί. 
Να δουν ο Ομπάμα και η Μέρκελ το αριστούργημα του Ρενέ, μπας και καταλάβουν τι συμβαίνει όταν αφήνεις το σκοτάδι να περάσει μέσα από τις χαραμάδες.