Η Λιάνα Κανέλλη είναι εξοργισμένη κατ' επάγγελμα, υπάρχουν όμως και οι ερασιτέχνες εξοργισμένοι, που έχουν εκπαιδευτεί από την ηγεσία να μισούν θανάσιμα όποιον αμφισβητεί το Κόμμα και την ηγεσία του. 
Μη διανοηθεί να γράψει κάποιος μια λέξη για το ΚΚΕ, μιλιούνια από κάτω τα σχόλια των ιντερνετικών ορδών. 
Μίσος, φανατισμός, δογματισμός, συκοφαντίες, σαν θεούσες που τους αμφισβήτησες τη θρησκεία και την εκκλησία, σαν οπαδοί ομάδων που πλακώνονται στα αθλητικά sites για τη διαιτησία.

Όποιος αγγίζει το ΚΚΕ και την ηγεσία του έχει πάντοτε κίνητρα ιδιοτελή
Δεν είναι αδιάβαστος, ανόητος, παραπλανημένος, είναι εξαγορασμένος από το μεγάλο κεφάλαιο, άξιος ο μισθός σου, την έκανες πάλι τη δουλίτσα σου και άλλα παρόμοια. 
Έχει ματώσει το μεγάλο κεφάλαιο να χρυσοπληρώνει τους εχθρούς του ΚΚΕ, από τρεις Λαμποργκίνι ο καθένας έχουμε οι άτιμοι. 
Τώρα, πώς γίνεται το μεγάλο κεφάλαιο να έχει στα όπα-όπα τους εχθρούς του ΚΚΕ και ταυτοχρόνως να έχει στα όπα-όπα και το ίδιο το ΚΚΕ, αυτό είναι μέγα μυστήριο, το οποίο θα λυθεί αυτομάτως, μόλις έρθει ο Κουτσούμπας εν τη βασιλεία του.

Περισσότερο κι από την πρετεντέρεια μήνιν της Λιάνας Κανέλλη, με θορύβησε το άρθρο που δημοσιεύτηκε στον 902.gr. ως απάντηση σε κείμενο του μέλους της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Λάσκου. 
Το άρθρο του 902 είχε τίτλο "Λασκ(αρισμέν)ος Συριζαίος", έπαιζε δηλαδή με το όνομα του συγγραφέα, επιλογή απαίσια, αποτρόπαια και κυρίως τρομακτική. 
Ο Λάσκος είναι λασκαρισμένος, του έχει λασκάρει η βίδα, είναι τρελός κι όλα τούτα επειδή κάνει κριτική στο ΚΚΕ. 
Εν πάση περιπτώσει, όταν ακούς να επικαλούνται την τρέλα οι οπαδοί των καθεστώτων που έστελναν τους αντιφρονούντες στα ψυχιατρεία, ε, όσο να 'ναι, σφίγγεται λιγουλάκι η καρδιά σου.
Σύντροφοι, το νου σας στη Νέμεση...