Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ο Παπαδόπουλος ...πήγε Πολυτεχνείο !!! και είναι και ...αξιόλογος !!!

Γράφοντας "ΕΜΠ" στο google εμφανίζονται πληροφορίες για το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Δεξιά εμφανίζονται με φωτογραφίες οι "Αξιόλογοι απόφοιτοι" και πρώτος πρώτος φιγουράρει ...ο δικτάτορας Γ. Παπαδόπουλος !!! 
(φωτο αριστερά - κλικ για μεγέθυνση)
Αποφοίτησε από το Πολυτεχνείο ο Παπαδόπουλος; Πότε; 
Και βέβαια ΟΧΙ ! 
όμως η "πληροφορία" υπάρχει και απορούμε πως διοχετεύεται ! 
Για του λόγου το αληθές διαβάζουμε στο el.wikipedia.org/ >>>






"Με την έναρξη της κατοχής, τον Απρίλιο του 1941 εγγράφεται στη σχολή πολιτικών μηχανικών του Πολυτεχνείου, χωρίς να αποφοιτήσει. (πληροφορίες λένε ότι γράφτηκε για να μεταδίδει πληροφορίες και δεν εμφανίστηκε ποτέ) 
 Το 1943 ξεκινά η συνεργασία του με τους Ναζί: όταν συγκροτήθηκαν τα Τάγματα Ασφαλείας από τους κατακτητές, προσκλήθηκε και συμμετείχε ως οργανωτής στο Τάγμα της Πάτρας που τελούσε υπό τη διοίκηση του συνταγματάρχη Κουρκουλάκου.[10] Παράλληλα, εντάσσεται στην οργάνωση Μίδας 614 του συνταγματάρχη Τσιγάντε, και μετά την διάλυσή της στην «Οργάνωση Χ» του Γεωργίου Γρίβα. Το 1944, με τη βοήθεια των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, διέφυγε στη Μέση Ανατολή, όπου και του απονεμήθηκε ο βαθμός του υπολοχαγού. Κατά την εκεί παραμονή του πιθανολογείται η ένταξή του στην αντιδημοκρατική και αντικομουνιστική ομάδα ΕΝΑ (Ένωση Νέων Αξιωματικών), της οποίας ηγετικό στέλεχος ήταν ο αντισυνταγματάρχης Καραγιάννης. "
Μικρά απλά βήματα προς την παραπληροφόρηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: