Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Πρωτόγνωρα πράγματα για την Ελλάδα

γράφει ο πιτσιρίκος
Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχουν βάλει οι καταγγελίες της βουλευτίνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλας Ξουλίδου, για προσπάθεια χρηματισμού της με 3 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το πρόσωπο που προσπάθησε να δωροδοκήσει την κυρία Ξουλίδου δεν πήγε στο ραντεβού και η κυρία Ξουλίδου έχασε τα 3 εκατομμύρια ευρώ, οπότε αποφάσισε να τον καταγγείλει. Πολλοί βουλευτές από όλα τα κόμματα επικοινώνησαν με την κυρία Ξουλίδου >>>
 



και της ζητούσαν τους δώσει το όνομα αυτού που προσπάθησε να την χρηματίσει, ώστε να χρηματιστούν κι αυτοί. 

Εν τω μεταξύ, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ αισθάνονται κορόιδα που θα ψηφίσουν τζάμπα νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οπότε σκέφτονται τώρα να ζητήσουν από 2-3 εκατομμύρια ευρώ ο καθένας. 

Οι Έλληνες πολίτες έχουν θορυβηθεί από τις καταγγελίες της κυρίας Ξουλίδου, και ζητούν να γίνεται η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας απευθείας από το λαό, ώστε να πουλάνε την ψήφο τους και βγάζουν κάνα χαρτζιλίκι. 

Φυσικά, όσοι υποστηρίζουν πως γίνονται προσπάθειες δωροδοκίας Ελλήνων πολιτικών και αυτοί αποδέχονται τα χρήματα λένε ψέματα, αφού όλοι ξέρουμε πως οι Έλληνες -πολιτικοί και μη- δεν χρηματίζονται ποτέ, γιατί είναι αγνοί και ακέραιοι ιδεολόγοι που προτιμούν να πεθάνουν της πείνας, παρά να ξεπουλήσουν τις ιδέες τους. 

Η Ελλάδα δεν χρεοκόπησε επειδή οι πάντες χρηματίζονταν. 
Από την ακεραιότητα και την τιμιότητα φτάσαμε στην χρεοκοπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: