Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Ο Στάλιν δεν είναι χορτοφάγος

του Γ. Ανανδρανιστάκη
Ακολουθεί ανακοίνωση του ΠΑΜΕ:  
«H κοινή δήλωση των Τσίπρα - Γιούνκερ για τα εργασιακά και το ασφαλιστικό αποτελεί προάγγελο νέας συμφωνίας-ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΥ για το λαό. Όπως η 'τρόικα' βαφτίστηκε 'θεσμοί', έτσι και η ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΗ όσων εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων έχουν απομείνει στις εργασιακές σχέσεις και στο ασφαλιστικό βαφτίζονται ‘μοντέρνο και αποτελεσματικό σύστημα συλλογικών διαπραγματεύσεων' και ‘εκσυγχρονισμός του συνταξιοδοτικού συστήματος'».
Λαιμητόμος και κατακρεούργηση: τρομερές λέξεις που
 



απεικονίζουν τρομερές πράξεις. 
Οι δήμιοι της κυβέρνησης ανεβοκατεβάζουν τη λεπίδα, τα κεφάλια κυλούν ματωμένα στο χώμα και τα σώματα τρέχουν αδέσποτα γύρω-γύρω κουτουλώντας (το «κουτουλώντας» δεν είναι δόκιμο, διότι προϋποθέτει την κατοχή κεφαλής) αναμεταξύ τους. 
Κι από δίπλα οι μηχανές του κιμά να δουλεύουν νυχθημερόν κατακρεουργώντας την εργατιά, σπλάχνα εκτοξεύονται ολούθε, ιπτάμενες σάρκες σκιάζουν τον ήλιο, δεν περιγράφω άλλο, με τύφλωσε το αίμα.

Στη μια πλευρά είναι οι δήμιοι του λαού, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ., στην απέναντι πλευρά οι προστάτες του λαού, το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, και στη μέση ο ίδιος ο λαός που κοιτάει πότε από τη μια και πότε από την άλλη, σαν τα σκυλάκια στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων. 
Υπέροχο σχήμα του ΠΑΜΕ, μόνο που πάσχει στο εξής: 
Ο λαός επιλέγει τους δημίους του σε ποσοστά που υπερβαίνουν το 45% και περιφρονεί τους προστάτες του, δίνοντας τους το γλίσχρο 4,5%. 
Πρόκειται για παραβίαση των φυσικών νόμων, για ψυχοδιανοητική διαστροφή, που μόνο ο Λεοπόλδος φον Ζάχερ Μάζοχ θα μπορούσε να περιγράψει με ακρίβεια. 
Για να το πούμε λαϊκά, γυρεύοντας πάει ο ποπός του λαού για καρατόμηση και κατακρεούργηση.

Δεν υπάρχει σωσμός στην Ελλάδα, κυρίες και κύριοι του ΠΑΜΕ
Go west, young men and women, πηγαίνετε στο Χόλιγουντ να αξιοποιήσετε το ταλέντο σας στην περιγραφή λουτρών αίματος, σπλάτερ τα λένε εκεί στη Μέκκα του κινηματογράφου. 
Θα μπορούσατε να γράψετε σενάρια για σπλατεριές περιωπής, ξεκινώντας από το «Ο Στάλιν δεν είναι χορτοφάγος», που ταιριάζει με την μανταλιτέ σας. 
Η υπόθεση θα έχει ως εξής:
Ο Πατερούλης σηκώνεται από τον τάφο για να κατακρεουργήσει τους αστούς. 
Όπλο του δεν είναι τα δόντια, δεν είναι τα νύχια, δεν είναι τα χέρια, δεν είναι τα πόδια. 
Όπλο του είναι το μουστάκι, που έχει γίνει ραδιενεργό από το Τσερνομπίλ, οπότε ένα άγγιγμα αρκεί για να κατακρεουργήσει τον εχθρό. 
Υπάρχει ένα ζήτημα, ωστόσο. 
Πριν από τον εξωτερικό εχθρό, πρέπει να εξοντωθεί ο εσωτερικός, οι ρεφορμιστές, οι οπορτουνιστές, οι προδότες. 
Αν δεν εξολοθρεύσεις τους προδότες, δεν μπορείς να τα βάλεις με τους αστούς, άλλωστε οι προδότες είναι χειρότεροι από τους αστούς, κι άμα ξεμπερδέψεις με τους προδότες, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με τους αστούς, χαμένος χρόνος και κόπος.
Θα είναι σούπερ υπερπαραγωγή
Εκτός από τον Στάλιν, θα παίζουν και ο Τρότσκι, ο Μπουχάριν, ο Ζηνόβιεφ, ο Κάμενεφ, οι εκτελεσθέντες των δικών της Μόσχας, οι εκτοπισμένοι των γκούλαγκ, οι τρόφιμοι των ψυχιατρείων. 
Θα στομώσει το μουστάκι από αίμα ρεφορμιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: