Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Κ. Ιγγλέζη. Αναφορές για Νοσοκομείο - Κ.Υ. Χαλκιδικής και Α.Τ. Καλλικράτειας

ΑΝΑΦΟΡΑ Για τους κ.κ Υπουργούς: Υγείας - Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΘΕΜΑ: Απόφαση της Ένωσης Ιατρών του Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Ν. Χαλκιδικής για κατάργηση απλήρωτης εργασίας με πρόσθετες εφημερίες.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Ιγγλέζη Κατερίνα καταθέτει ως αναφορά την υπ. αριθμ:4037- 20/4/2015 απόφαση της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Ν. Χαλκιδικής κατά τη γενική της συνέλευση στις 16/4/2015




 στην οποία ανακοινώνεται η κατάργηση της απλήρωτης εργασίας με πρόσθετες εφημερίες μέχρι την αποπληρωμή των οφειλομένων από εκτελεσμένες πρόσθετες εφημερίες των προηγούμενων ετών ( από 2012 και μετά) καταθέτοντας παράλληλα το πρόγραμμα εφημεριών του Μαίου 2015 σύμφωνα με το Ν.4264/2014 άρθρο 43.



Παρακαλούμε για την απάντηση και τις δικές σας ενέργειες και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Αθήνα ,6/5/2015
Η καταθέτουσα βουλευτής ,
Ιγγλέζη Κατερίνα
Η απόφαση:2015-4-20                                                                          c-1_Page_1
2015-4-20                                                                          c-1_Page_2
 ===========================================

Αναφορά για το ΑΤ Καλλικράτειας


ΑΝΑΦΟΡΑ
Για τους κ κ. Υπουργούς:
  • Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
  • Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού
ΘΕΜΑ: Επιστολή διαμαρτυρίας του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Δήμου Καλλικράτειας για την κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος της Ν. Καλλικράτειας, Χαλκιδικής
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Ιγγλέζη Κατερίνα , καταθέτει ως αναφορά την επιστολή του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Δήμου Καλλικράτειας ,με την οποία διαμαρτύρονται για την επικείμενη κατάργηση του Α.Τ Νέας Καλλικράτειας.
Σύμφωνα με τους πολίτες της περιοχής μια τέτοια απόφαση θα ήταν καταστρεπτική για τον συγκεκριμένο Δήμο που ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες καλείται να φιλοξενήσει χιλιάδες παραθεριστές καθώς επίσης τονίζουν ότι το οικονομικό όφελος για την πολιτεία από μια τέτοια ενέργεια θα ήταν σχεδόν μηδενικό καθώς ο Δήμος προτίθεται να φιλοξενήσει το ΑΤ Καλλικράτειας σε κτήρια ιδιοκτησίας του.

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειες σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.
Ιερισσός 6-5-2015
Η καταθέτουσα βουλευτής,
Ιγγλέζη Κατερίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: