Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής. Συναντήσεις Ν.Ε. και Κ. Ιγγλέζη, με αγρότες και πολίτες

Συνάντηση με τους αγρότες των Ελαιοχωρίων είχαν την Παρασκευή 22/1 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κ. Ιγγλέζη, ο συντονιστής της Ν.Ε. Χαλκιδικής Στέλιος Παπαματθαίου και ο συντονιστής της Ο.Μ. Ν. Προποντίδας Κ. ΧατζηασημίδηςΣτην συνάντηση έγινε ενημέρωση για το νέο ασφαλιστικό που είναι σε διαβούλευση, τα ζητήματα στα οποία διαφωνούν και αντιδρούν οι αγρότες και επιπλέον έγινε αναφορά και η καταγραφή των υπόλοιπων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και των



αιτημάτων τους. 
Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί πριν από μια εβδομάδα με τους επί κεφαλής συνδικαλιστές των αγροτών από τις περιοχές των δήμων Ν. Προποντίδας και Κασσάνδρας, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Ν. Μουδανιά.
Επίσκεψη και συζήτηση για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, το κυβερνητικό έργο αλλά και θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της Ν. Σιθωνίας, έγινε και το Σάββατο 23/1 στην Σάρτη με την συμμετοχή της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κ. Ιγγλέζη, τον συντονιστή της Ν.Ε. Στ. Παπαματθαίου και του (πρώην υποψ. βουλευτή) Χ. Σακκά.

Ανάλογες επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν σε πολλές περιοχές της Χαλκιδικής το επόμενο διάστημα, στα πλαίσια της επαφής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής με τους πολίτες του νομού.

Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιές περιοχές; Θέλω να έρθω και να ευχαριστήσω τα κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω όμως που να σας περιμένω.

ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΟς - ΑΥΓΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μάθε, αλλά πρόσεχε, να μην ξεχάσεις τη χρυσαυγίτικη σημαία σου