Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής. Για επίθεση στη Μ.Παναγία & εκδήλωση μνήμης Κασσάνδρας

Ανακοίνωση Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής για την δολοφονική επίθεση 
σε μέλος του κινήματος κατά της εξόρυξης χρυσού
Η πρόσφατη και αναίτια δολοφονική επίθεση εργαζόμενου της "Ελληνικός Χρυσός" και μέλους του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής σε πολίτη της Μ. Παναγίας είναι δυστυχώς το αποτέλεσμα της πολεμικής αντιπαράθεσης που καλλιεργεί στους εργαζόμενους της η ίδια η εταιρεία, απέναντι σε όσους διαφωνούν και αντιδρούν στην καταστροφική της δραστηριότητα




στην Β.Α. Χαλκιδική.
Οι λεκτικοί τραμπουκισμοί, οι προκλήσεις, η ένταση και η πρόθεση "δυναμικής" αντιπαράθεσης όπως η προχθεσινή, που χαρακτηρίζει κάποιους εργαζόμενους και ενισχύεται από την ανοχή της El Dorado δεν είναι τωρινό φαινόμενο και θα πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τις αρχές, την κοινωνία αλλά κυρίως τους εργαζόμενους στην "Ελληνικός Χρυσός" που απλώς εκφράζουν την αγωνία τους για το εργασιακό τους μέλλον και όχι την υιοθέτηση βίας και προκλήσεων απέναντι σε συντοπίτες τους.
Θεωρούμε αυτονόητο ότι η πλειοψηφία των εργαζομένων δεν υιοθετεί τέτοιες πρακτικές. 
Ότι τις καταδικάζει και από εδώ και πέρα θα τις απομονώνει. 

Συμμετοχή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής 
στην εκδήλωση μνήμης για τους εκτελεσθέντες Κασσανδρινούς από τους ναζί  
Συνάντηση με τον δήμαρχο Κασσάνδρας

Με την παρουσία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κ. Ιγγλέζη, του περιφερειακού συμβούλου Λ. Τόσκα και του συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Σ. Παπαματθαίου πραγματοποιήθηκε με ευθύνη του δήμου Κασσάνδρας την Κυριακή 19/2 η ετήσια εκδήλωση μνήμης για τους εκτελεσθέντες Κασσανδρινούς από τους ναζί κατακτητές στην περίοδο της κατοχής.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής στην προγραμματισμένη συνάντηση που ακολούθησε με τον δήμαρχο Κασσάνδρας κο Β. Κυρίτση για προβλήματα που απασχολούν τον δήμο Κασσάνδρας του έθεσαν το ζήτημα της προκλητικής παρουσίας της βουλευτού της Χ.Α. αλλά και την αναγκαιότητα της αναβάθμισης της συγκεκριμένης εκδήλωσης μνήμης για τους εκτελεσθέντες της Εθνικής Αντίστασης. 

Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: