Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

"Αρχή Προστασίας …Κερδών Κοινοπραξιών" !

Η ...περίφημη "Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα", έχει συσταθεί (θεωρητικά) για να προστατεύει τους πολίτες, από αυθαιρεσίες σχετικές με τα προσωπικά τους δεδομένα... Όλα καλά, μέχρι βέβαια το σημείο όπου οι πολίτες έρχονται αντιμέτωποι με κάποιων ισχυρό, ο οποίος θέλει να διαφυλάξει τα όποια (νόμιμα ή ...παράνομα) κέρδη του ! Τότε, η ΑΠΔΠΧ, δεν το σκέφτεται και πολύ, ποιού το μέρος να πάρει και γίνεται με άνεση ..."Αρχή Προστασίας ...Κερδών Κοινοπραξιών και λοιπων συγγενών"...
Η ΕΙΔΗΣΗ λέει : Το «πράσινο φως» από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για να χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες των οχημάτων όσων οδηγών αρνούνται να πληρώσουν διόδια έλαβαν οι κοινοπραξίες --->>> 



που διαχειρίζονται τους πέντε μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας. 
Οι κοινοπραξίες θα μπορούν στο εξής να κινούν τη διαδικασία έκδοσης διαταγής πληρωμής, διαδικασία που χρησιμοποιείται για την είσπραξη οφειλών. 
Ταυτόχρονα πιέζουν το υπουργείο Υποδομών να βρει λύση στο ζήτημα, προκειμένου να ανακοπεί η αυξανόμενη άρνηση των οδηγών να καταβάλλουν διόδια. 
Στο μεταξύ, η Ολυμπία Οδός έγινε η τέταρτη κοινοπραξία που ανακοίνωσε αυξήσεις στα διόδια.

(ΣΣ... Και γιατί έγραψα με κόκκινο το "πιέζουν το υπουργείο Υποδομών ;;;" 
Μα γιατί οι -τέτοιου είδους- ...πιέσεις προς Υπουργεία, φέρνουν συνήθως και αποτελέσματα... κι ας μην εκπλαγούμε, άμα δούμε από καμμιά διμοιρία ...ΜΑΤ σε κάθε σταθμό διοδίων, για τους απείθαρχους !)

ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: