Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Το "μαλακισμένο", τα blogs κι ένας ...7χρονος Υφυπουργός !!!

Διαβάζω στη σίβυλλα ΕΔΩ που το πήρε από τους παπατζήδες ΕΔΩ που το πήρανε από το μεγαλύτερο blog της πόλης ΕΔΩ  κλπ, κλπ, ότι ο Υφ. Εσωτερικών Γ. Ντόλιος, είπε για μια υπάλληλο που ΔΕΝ τον χαιρέτησε με τον τρόπο που του αρμόζει: ”Να πεις στο μαλακισμένο να σηκώνεται όταν χαιρετά τον υπουργό του”.
Μου ήταν αδύνατο να πιστέψω, ότι ένας ...Σοσιαλιστής Υφυπουργός, της Σοσιαλιστικής μας Κυβέρνησης, προέβη σε τέτοιο ατόπημα και μάλιστα προς μια κυρία !!!
Το' ψαξα λοιπόν και κατόπιν ...ενδελεχούς έρευνας, κατέληξα στο να εκδώσω, το εξής ...πόρισμα: "καταγγέλω τα παραπάνω blogs, γιατί μη επιδεικνύοντας καμμία ευαισθησία απέναντι στην ...ευαίσθητη και τρυφερή  ...παιδική ηλικία, κάνουν επίθεση εναντίον ενός 7χρονου παιδιού, που του ξέφυγε η έκφραση "μαλακισμένο" και εν πάσει περιπτώσει, δεν μπορείς να του καταλογίσεις, λόγους και πράξεις..."
Και για να μη σας μπερδεύω περαιτέρω, ο εν λόγω 7χρονος, δεν είναι άλλος από τον Υφ. Εσωτερικών Γ. Ντόλιο (που ...τόσο είναι βρε κουτά, απλά ...μεγαλοδείχνει, λίγο !!!)
ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ --->>>



 
Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
Eπίθετο: ΝΤΟΛΙΟΣ
Διεύθυνση:
Βενιζέλου 33 Αλεξανδρούπολη Πατησίων 14 Αθήνα Βασ. Κωνσταντίνου & Αποστολάκη 16 Ορεστιάδα
Fax: 25520 21081
Βουλευτής, Μέλος Εθνικού Συμβουλίου 
Ημερομηνία γέννησης:
8 Απριλίου 2004
Τόπος γέννησης:
Πυλαία Έβρου

ΠΗΓΗ pasok.gr/portal ΕΔΩ

ΥΓ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ...μόλις το πάρουν πρέφα από το ΠΑΣΟΚ και το διορθώσουν, αυτή η ανάρτηση, ΘΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ !!!

ΥΓ2 ...και για να πεισθήτε, πόσο το έψαξα αλλά και για ν' απαντήσω στο προαιώνιο ερώτημα "ποιός είναι ο Ντόλιος ρε γαμώτο;;;"
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ (στην προσωπική του ιστοσελίδα), όπου η χρονολογία γέννησης είναι 1955, αλλά η ημερομηνία έχει μια μέρα διαφορά !!! (8 Απριλίου στο portal του ΠΑΣΟΚ, 9 Απριλίου σ' αυτήν)...
Μύλος με το Ντόλιο, αδέρφια...


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2011/01/blogs-edo-provokatoras-7.html

http://papatzides.blogspot.com/2011/01/7_09.html

http://greki-gr.blogspot.com/2011/01/7.html