Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Έλα παππά 'μ, στη θέση σου...

Διαβάστε (...θα σας φκιάξει τη μέρα) τι λέει για τον Καστανίδη (αλλά και γενικότερα) ο Μητροπολίτης Πειραιά Άνθιμος, με αφορμή το σχέδιο νόμου «Για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου»
«Πέτρα του σκανδάλου» είναι το άρθρο 3 όπου γίνεται αναφορά στις πρόνοιες του νόμου όχι μόνο για ομάδες που προσδιορίζονται με βάση φυλή, χρώμα, θρησκεία, εθνική η εθνοτική καταγωγή, αλλά και τον γενετήσιο σεξουαλικό προσανατολισμό...
Το ...παραλήρημα του Σεραφείμ, δεν παραπέμπει σε ..."όπιον του λαού" και τέτοια, αλλά στο πολύ ...λαϊκότερο "παπά, τι πίνεις και δε μας δίνεις ;;;" --->>> 




 
«Ντρέπομαι ως Ορθόδοξος Επίσκοπος και ως Έλλην πολίτης που αναπνέω τον ίδιο αέρα και πατώ στα ίδια χώματα με τον κ. Καστανίδη. 
Και επειδή εκ των έργων του αποδεικνύεται ότι δεν πιστεύει στην κρίση του αιωνίου Θεού δημοσία του λέγω ότι θα θυμηθεί «σύντομα» τον ταπεινό μου λόγο όταν αναποδράστως, έκων άκων, όπως κάθε άνθρωπος, θα βρεθεί ενωπιόν Του, αλλά θα είναι πολύ αργά γι' αυτόν».

«Τίθεται λοιπόν το μέγιστο ερώτημα: υπάρχουν πολλών ειδών γενετήσιοι σεξουαλικοί προσανατολισμοί, ώστε μία συγκροτημένη Πολιτεία να παρίσταται ανάγκη θεσμικά να προστατεύσει αυτούς τους ποικίλους γενετήσιους σεξουαλικούς προσανατολισμούς;», αναρρωτιέται ο Μητροπολίτης Πειραιά, που προχωρά μάλιστα ακόμη παρακάτω, καθώς συνδέει την ομοφυλοφιλία με την εγκληματικότητα!

«Όπως καλώς γνωρίζομε από την επιστήμη της εγκληματολογίας, εν σχέσει προς το γενετήσιο ένστικτο υφίστανται δυστυχώς στην πεσμένη ανθρώπινη φύση εκτρωματικές ψυχοσωματικές εκπτώσεις, όπως η παιδοφιλία, η ομοφυλοφιλία, η νεκρολαγνεία και άλλες αποκρουστικές εκδηλώσεις ιδιαζόντως ειδεχθείς, που ευτελίζουν το ανθρώπινο πρόσωπο και χωματοποιούν την αθάνατον ψυχήν του»
υποστηρίζει ο κ.Σεραφείμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: