Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Κυβερνητική Αντεπίθεση (!) για τις αποδοκιμασίες Υπουργών...

Ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, σε επικοινωνία που είχε χθες με στενούς συνεργάτες του, άναψε -σύμφωνα με πληροφορίες- το «πράσινο φως» για το πρώτο βήμα της αντεπίθεσης και προς τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη Νέα Δημοκρατία.
«Την όποια αποδοκιμασία και την όποια διαφορετική άποψη απέναντι σε απόψεις υπουργών ή πρωθυπουργού, βουλευτών ή στελεχών ή οποιουδήποτε πολίτη από οποιονδήποτε πολιτικό χώρο, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, ούτε να τις υποδαυλίζει, ούτε να τις επενδύει με βίαιους τρόπους και με μία διάθεση στρατηγικής αποσύνθεσης και «λειτουργίας κατάστασης μπαχάλου»» δήλωσε αμέσως μετά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής, δίνοντας το σήμα της κυβερνητικής αντεπίθεσης. Στους ίδιους τόνους ήταν και οι δημόσιες παρεμβάσεις άλλων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, καθώς στην κυβερνητική παράταξη είναι πλέον διάχυτη η αίσθηση ότι δυνάμεις της αντιπολίτευσης (αριστερά και δεξιά) δεν υποθάλπουν τυχαία -αλλά για μικροκομματικές σκοπιμότητες- τις φραστικές επιθέσεις απ' όπου κι αν προέρχονται.
Σημ. προβοκάτορα: --->>>



Μένει τώρα να δούμε, πως θα εκφραστεί η κυβερνητική ...αντεπίθεση ! 
Το σωστό και ...δίκαιο (κι αυτό που μας ...αρμόζει) είναι, όπου μας βλέπουν, όπου βλέπουν πολίτες δηλαδή οι υπουργοί, να τους αποδοκιμάζουν και να τους βρίζουν (ακόμα περισσότερο) και να γίνουν όλοι ...Πάγκαλοι !!!

Έχουμε πολλά να δούμε ακόμα στην Ελλάδα του ΔΝΤ, πριν ...σαλτάρουμε τελείως...  


Παρέμβαση από το ΕΣΡ για τους ...Εξωπορτίστας !  
Διευκρινίσεις σχετικά με ενδεχόμενη παραβίαση των διατάξεων του νόμου, που αφορούν την προβολή εμπρηστικών μηνυμάτων και την προτροπή συμμετοχής σε ταραχές και παράλειψη σεβασμού του ιδιωτικού και οικογενειακού βίου, κλήθηκε να δώσει χθες από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) το Extra 3.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΣΡ, Ι.Λασκαρίδη, εκπρόσωπος του σταθμού κάλεσε τους πολίτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, Κ. Σημίτη στις 3/3/2011. Ο ίδιος επεσήμανε ότι σύμφωνα με τη γνώμη νομικών του Συμβουλίου, «ο ρόλος των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών είναι η μεταφορά ειδήσεων και όχι η προτροπή σε τέτοιες πράξεις».
Ο σταθμός δεν προσήλθε χθες στο Συμβούλιο, επικαλούμενος το πενθήμερο που προβλέπει η νομοθεσία, από τη στιγμή που έλαβε την πρόσκληση να παρουσιαστεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=55892968

Δεν υπάρχουν σχόλια: