Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Λεκές της δήθεν δημοσιογραφίας...

απο τη Ρεσπέντζα
 Η ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ όπως είναι γνωστό διώκεται για "συκοφαντική δυσφήμιση" για σχόλια που έχουν γίνει από αναγνώστες της. Από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε για την μήνυση δεν το κρύψαμε αλλά ενημερώσαμε, όπως έπρεπε, τους αναγνώστες μας.
Η επίθεση αυτή κατά της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ ξέρουμε ότι μάλλον δεν θα έχει τελειωμό, τουλάχιστον σύντομα, όχι βέβαια με μηνύσεις αλλά με λάσπη και ψεύδη από τα λαμόγια της δήθεν δημοσιογραφίας και από γυρολόγους και παραγοντίσκους της πολιτικής.
Θέλουμε να γίνει απόλυτα κατανοητό πως:
1. Η μήνυση αφορά σχόλια αναγνωστών και όχι αναρτήσεις της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ, όπως πιθανά λασπολόγοι-γυρολόγοι της "πολιτικής" και της "δημοσιογραφίας" θα πουν στα ηλεκτρονικά τους μέσα!
2. Επίσης πρέπει να κάνουμε απόλυτα ξεκάθαρο, όπως ήδη σας έχουμε πει, (ΕΔΩ) ότι η ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ ζήτησε από τα πολιτικά πρόσωπα της Χαλκιδικής και όλα τα πολιτικά κόμματα στη Χαλκιδική την πολιτική τους άποψη για το θέμα των διώξεων των δύο Χαλκιδικιώτικων ιστολογίων ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ και ΣΤΙΓΜΑ. Δείτε παρακάτω το e-mail που στείλαμε! --->>> 
 
 
 
 
 
Υποθέσαμε ότι λασπολόγοι της δήθεν δημοσιογραφίας πιθανά να είναι και εκπρόσωποι τύπου κάποιου κόμματος και παίρνοντας το e-mail στα χέρια τους να πουν ότι "βγήκαμε στη γύρα για επαιτεία πολιτικής συμπαράστασης"! ΟΛΑ μπορεί να συμβούν! Άλλωστε η "δημοσιογραφία" αυτής της μορφής δεν είναι και η αιτία γέννησης των ιστολογίων στην Ελλάδα;
3. Η ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ, είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι, λειτουργεί καθαρά και δεν κρύβει ΤΙΠΟΤΑ! Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, στο e-mail που στείλαμε, η ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ ζητάει την "πολιτική άποψη" για τη δίωξη των ιστολογίων και όχι συμπαράσταση! Συγχρόνως τονίζουμε ότι θα δημοσιοποιήσουμε την άποψή τους ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ αυτή
4. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι ανταπόκριση πιθανά να μην υπάρξει από όλους, δεν είμαστε τόσο αφελείς, ούτε και χάλασε ο κόσμος αν κάποιος δεν απαντήσει, αφού δεν το θέλει! Όμως δεν θέλαμε να μας πει και κανείς ότι αποκλείσαμε κάποιους!
5. Ανταπόκριση σίγουρα δεν είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε απ' όλους, είμαστε όμως σίγουροι ότι κανένας σοβαρός κομματικός παράγοντας δεν θα βρεθεί να κινηθεί ανέντιμα πολιτικά για το θέμα, πολιτικός παραγοντίσκος και μάλιστα της πλάκας ΝΑΙ, το περιμένουμε να βρεθεί, πιθανά κάποιος παλιός μας γνώριμος που ξεφτιλίστηκε πανελληνίως για τα καμώματά του! 
Αγαπητοί φίλοι της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ, πιθανά σε κάποιους να μην είναι κατανοητές οι παραπάνω σκέψεις μας, συγχωρέστε μας γι' αυτό, ο λεκές της δήθεν δημοσιογραφίας όμως θα αντιληφθεί περί τίνος πρόκειται.
Δείτε το e-mail, το οποίο αναφέρουμε παραπάνω, και που στάλθηκε από τη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ στα πολιτικά πρόσωπα της Χαλκιδικής και στα πολιτικά κόμματα στη Χαλκιδική. 

"(Όνομα αποδέκτη), όπως πιθανά έχετε ενημερωθεί τα ιστολόγια της Χαλκιδικής ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ και ΣΤΙΓΜΑ διώκονται ποινικά για "συκοφαντική δυσφήμηση κατ' εξακολούθηση" από την δικηγόρο Μυλωνά Τριανταφυλλιά και μάρτυρα υπεράσπισης τον αντιδήμαρχο Πολυγύρου Χρήστο Βορδό, για σχόλια αναγνωστών του τύπου "Γαλάζια μούχλα" και "λαμόγια" και μάλιστα χωρίς ονομαστική αναφορά αλλά αόριστη.
Θα επιθυμούσαμε να ακούσουμε, και φυσικά να αναρτήσουμε στο ιστολόγιό μας, την πολιτική σας άποψη επί του θέματος, όποια κι αν είναι αυτή.
Με εκτίμηση"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=n31SxilBjBY