Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Κατακραυγή για τα "αναδρομικά" των βουλευτών...

Τόσο η κυβέρνηση όσο και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταδίκασαν με τον πιο απερίφραστο τρόπο την προκλητική διεκδίκηση των «χρυσών» αναδρομικών, ενώ οι βουλευτές όλων των πτερύγων της Βουλής «άδειασαν» με ηχηρό τρόπο τους πρώην συναδέλφους τους. Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ο κ. Παπακωνσταντίνου ξεκαθάρισε χθες πως οι τέως βουλευτές δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ αναδρομικά. Στόχος του υπ. Οικονομικών είναι  --->>>




να μπει τέλος στη «βιομηχανία» των δικαστικών προσφυγών, στην οποία συμμετέχουν με την υποστήριξη δικηγορικών γραφείων συνταξιούχοι βουλευτές αλλά και συγγενείς όσων δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή, μεταξύ αυτών χήρες και ανύπαντρες θυγατέρες.

«Το υπουργείο Οικονομικών» αναφέρει σε χθεσινή γραπτή δήλωση ότι «δεν προτίθεται να ικανοποιήσει οποιαδήποτε παρόμοια απαίτηση και θα προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση». Αποδοκίμασε, μάλιστα, τις ενέργειες αυτές σημειώνοντας ότι «το αίτημα αναδρομικής αναπροσαρμογής βουλευτικής σύνταξης ή αποζημίωσης προσβάλλει το κοινό αίσθημα δικαίου, ιδιαίτερα στην παρούσα δημοσιονομική συγκυρία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aς αφησουν τους λεονταρισμους (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ΛΑΟΣ και οι δορυφοροι τους) και ας ψηφισουν την προταση του ΚΚΕ για αμεση καταργηση ολων των βουλευτικων συνταξεων. (Β)

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ είπε...

Νομίζω ότι είναι μια λαϊκή απαίτηση αυτό φίλε, αλλά αν "πιάνανε" τις λαϊκές απαιτήσεις, θα ήταν και κυβέρνηση κι όχι πραιτωριανοί...