Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Χαλκιδική. Πρόγραμμα για επιχειρήσεις Πολυγύρου και Τρίγλιας...

Πρόγραμμα "Διαρθρωτική Προσαρμογή Εργαζομένων Μικρών Επιχειρήσεων που απασχολούν 1-49 άτομα, εν μέσω της Οικονομικής Κρίσεως"
Αγαπητοί Συνάδελφοι,η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, της οποίας μέλος είναι και η Ένωση Ελευθέρων Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Κεντρικής Χαλκιδικής, διοργανώνει το πρόγραμμα "Διαρθρωτική Προσαρμογή Εργαζομένων Μικρών Επιχειρήσεων που απασχολούν 1-49 άτομα, εν μέσω της Οικονομικής Κρίσεως". --->>> 




Η Ένωση καλεί όσα μέλη της πληρούν τις προϋποθέσεις, όπως αυτές αναγράφονται στην δεύτερη σελίδα της επιστολής της Ομοσπονδίας, να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που βρίσκονται στον ακόλουθο ιστότοπο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλώ καλέστε τον κ. Νικόλαο Παπαπαναγιώτου στο 6976656616 ή στο email της Ένωσης espolygyrou@gmail.com

Τα δικαολογητικά είναι απαραίτητο να μαζευτούν μέχρι και την Πέμπτη 5 Μαϊου 2011.
Η Ένωση θέλει να ζητήσει συγγνώμη για τον λίγο χρόνο που έχουμε, αλλά και εμείς ειδοποιηθήκαμε πως η λίστα είναι ανοικτή για όλους σήμερα.
Το πρόγραμμα δεν προϋποθέτει καμία συμμετοχή σε χρήμα και αντιθέτως όποιος συμμετέχει έχει μόνο να κερδίσει. Για πληροφορίες καλέστε οποοδήποτε μέλος της Ένωσης και θα ενημερωθείτε.
Μετά τιμής,
Ένωση Ελευθέρων Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Πολυγύρου 
και Κεντρικής Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: