Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Άρση ασυλίας 4 βουλευτών !!! Προσέξτε τα αδικήματα...

Θαύμα ! 
Μια από τις ελάχιστες φορές, που στη βουλή -κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας- ψηφίστηκε άρση ασυλίας βουλευτών και συγκεκριμένα τεσσάρων. Προσέξτε ιδιαίτερα τα αδικήματα των βουλευτών. Κανένα δεν έχει σχέση με πολιτική δράση (...για το λόγο δηλαδή, για τον οποίο απολαμβάνουν το προνόμιο της βουλευτικής ασυλίας). Και σκεφτείτε, πόσες φορές, παρόμοια αδικήματα (προφανώς σε βάρος απλών πολιτών, πάντα), γίνανε ...γαργάρα, στο ναό της Δημοκρατίας...  --->>>
 

 



Για τον Γ. Αμοιρίδη (ΠΑΣΟΚ), ο οποίος κατηγορείται για... ρύπανση του περιβάλλοντος ψήφισαν «ναι» στην άρση της ασυλίας του 133 βουλευτές, 49 όχι, βρέθηκαν 7 παρών και ένα άκυρο.

Για τον Λ. Μίχο (ΠΑΣΟΚ), ο οποίος κατηγορείται για... ελαφρά σωματική βλάβη και απειλή  ψήφισαν 167, κατά 17, παρών 5 και βρέθηκε ένα άκυρο.

Για τον Κ. Κόλλια (ΝΔ), ο οποίος κατηγορείται για... εμπρησμό από αμέλεια «ναι» στην άρση της ασυλίας του ψήφισαν 168 βουλευτές, 13 είπαν «όχι», παρών 8 και βρέθηκε ένα άκυρο.

Τέλος, υπέρ της άρσης της ασυλίας του Π. Μαρκάκη (ΛΑΟΣ), για την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και απιστίας ψήφισαν 148, 30 κατά, 11 παρών και ένα άκυρο. Για την κατηγορία για σωματική βλάβη από αμέλεια από υπόχρεο που του αποδίδεται, επίσης υπέρ της άρσης ψήφισαν 151, κατά 30, 8 παρών και βρέθηκε ένα άκυρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: