Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Θερμή υποδοχή του …(original) Πρωθυπουργού μας…

 
…ο προβοκάτορας ήταν εκεί 
(…με την ελπίδα να ‘κονομήσει κανένα …καλό καθρεφτάκι) 
και σας μεταφέρει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα 
το καλωσόρισμα, την πρώτη θερμή χειραψία και την πρώτη …αναφορά που του έγινε, από τους Έλληνες …τοποτηρητές…  
--->>>







ΥΓ. …την υπόκλιση, δεν πρόλαβα να τη φωτογραφίσω, γαμώτο, γιατί με εμπόδιζε το πλήθος των συγκεντρωμένων ιθαγενών, που ανέμιζαν με περηφάνια σημαιούλες του ΔΝΤ και κραύγαζαν «χαίρε Στρος Καν, οι …μελοθάνατοι σε χαιρετούν»…


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόγραμμα επίσκεψης Κυριάκου Στρος- Καν
thumb
Της Τζένης Κ.

Άφιξη στο Ελ. Βενιζέλος: Αποβίβαση του επικεφαλής του ΔΝT, αυστηρά με το δεξί.
Ανάκρουση της «Μασαμπουκιώτισσας» του Ύμνου του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων και ασυνάρτητο παιάνισμα κατά παντός υπευθύνου από τη Φιλαρμονική της Χλώρινας (τα χάλκινα όργανα θα ψεκάζουν ταυτόχρονα με κοκτέηλ απολυμαντικών).
Επίδοση ανθοδέσμης από δεκάχρονη απoστειρωμένη ιθαγενή στον Eπισκέπτη και απαγγελία του ποιήματος του Ιωάννη Πολέμη «Ό,τι κι αν είχε, το’ χασε».
Επιβίβαση σε limo του ΕΒΕΑ με εσωτερικό μπαρ. Τριμερές τσιν- τσιν για τα...
καλωσορίσματα μεταξύ κοινωνικών εταίρων (ο εταίρος), κυβερνητικών εταίρων (η εταίρα) και υψηλών επισκεπτών.
Ταχεία διάσχιση της Αττικής Οδού και της Πρωτεύουσας με site seeing και ξενάγηση. Επιθεώρηση της νεκρής αγοράς μακρόθεν, συμπλήρωση δελτίου Στοιχήματος με θέμα την πρόβλεψη του αριθμού των «Ενοικιάζεται» και των «Πωλείται», παρακολούθηση φολκλόρ μποτιλιαρίσματος, ρίψη σαλιωμένων μικροχαρτακίων με φυσοκάλαμο στους ανυποψίαστους περαστικούς, πραγματολογικές αναφορές στην ιστορία της πόλης από τη διαπιστευμένη ξεναγό- δημοσιογράφο του Star Πετρούλα φον Καντ.
Άφιξη στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, κατέβασμα των βαλιτσών και ξεμούδιασμα στη σουίτα. Κρέμασμα κουστουμιών στην ντουλάπα, αερισμός υποκαμίσων στο πίσω μπαλκόνι, τραμπολίνο Στρος- Καν και ελεύθερο χαλαρωτικό πόινγκ- πόινγκ στις μαξιλάρες, κατανάλωση σνακ δημητριακών και αποξηραμένων φρούτων στη ζούλα για τη μείωση της πείνας και την τήρηση μετριοπαθούς στάσης έναντι των κρασομεζέδων κατά τη διάρκεια του μετέπειτα προγραμματισμένου γεύματος.
Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου του Έλληνα αναπληρωτή Strauss- Kahn, Δημήτρη Δασκαλόπουλου, με τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Παράλληλο γεύμα του Ντομινίκ με Ελληνογάλλους παλιόφιλους στην ταβέρνα της παραλιακής «Οι λούτσοι»... Ουζοποσία και επίτευξη της αλκοολικής κατάστασης «βασιλιάς, δικτάτορας, Θεός και κοσμοκράτορας». Σύγκριση της εν λόγω αλκοολικής κατάστασης με την πρότερη κατάσταση του Ντομινίκ και των συν αυτώ.
Σκέτος καφές και ξενέρωμα μετά ρεμβασμού στο πέλαγος.
Τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Ντομινίκ και Δημήτρη για αμοιβαία ενημέρωση. Παρατεταμένο ξεκατίνιασμα και τρελός γέλωτας σε βάρος των ευρισκομένων σε μειονεκτική θέση αβοριγίνων.
Επίσκεψη- αγγαρεία του Ντομινίκ στη Βουλή των Ελλήνων και ομιλία ενώπιον του Σώματος.
Χαιρετισμός στον Πλάτανο. Ανάλυση του Κυβερνητικού Προγράμματος του IMF για το έτος 2011-2011. Λεπτομερής αναφορά στην οικονομική πολιτική και στις καινοτόμες ρυθμίσεις Δασκαλόπουλου. Ανάγνωση του Επίτομου Οδηγού Ξεπαστρέματος των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας. Υποβολή πρότασης μομφής κατά του ψηφοφόρων των εξωπασοκικών δυνάμεων. Συνοπτική ψηφοφορία διά βοής.
Γλέντι μέχρι πρωίας στην Αθηνών Αρένα
Ο Ντομινίκ επέλεξε το συγκεκριμένο μαγαζί, επειδή πεθύμησε να δει άγρια ζώα να καταβροχθίζουν Έλληνες αντιμνημονιακούς. Εννοείται ότι θα αποχωρήσει το ξημέρωμα ντίρλα και ζητώντας τα λεφτά που κατέβαλε η Κυβέρνηση για την περιποίησή του πίσω…
"Το Ποντίκι"

thomas είπε...

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/12/blog-post_533.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=JiBV79w_5dc

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=jVoG_CDl5dw