Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Χαλκιδική. Ιερισσός. Προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ, ΑΥΡΙΟ...

Δελτίο τύπου
Ο ορυκτός πλούτος της χώρας είναι λαϊκή περιουσία και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να παραχωρείται σε μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Η αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου θα έπρεπε να γίνεται σε όφελος του λαού, στο πλαίσιο ενός κεντρικού σχεδιασμού με εργατικό και κοινωνικό έλεγχο και όχι για την αύξηση των κερδών του κεφαλαίου. Μια τέτοια ανάπτυξη θα έχει στο κέντρο της προσοχής της τους εργαζόμενους, το λαό της περιοχής και όχι την κερδοφορία της εταιρείας, θα δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας με μόνιμη σταθερή δουλειά με δικαιώματα και θα συμβάλλει στην ανάπτυξη όλων των κλάδων: από τη γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία, τη μεταλλευτική δραστηριότητα και τη μεταποίηση, μέχρι τον τουρισμό. --->>>





Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά πρέπει να αναπτυχθεί κοινός αγώνας εργαζόμενων, φτωχών αγροτών, αυτοαπασχολούμενων και επαγγελματιών της περιοχής απειθαρχίας στην απόφαση της κυβέρνησης. 
Αγώνας που θα αναδεικνύει τους διαχρονικά υπευθύνους για αυτή την πολιτική. 
Αγώνας δεμένος με την πάλη για Λαϊκή εξουσία και οικονομία στα πλαίσια της οποίας η αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου θα γίνεται προς όφελος του λαού.

Σας καλούμε στην Προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ με θέμα «οι θέσεις του ΚΚΕ για τον ορυκτό πλούτο» στις 29 Ιουλίου, στην παραλία της Ιερισσού, στο μόλο
Την κεντρική ομιλία θα κάνει ο Χρηστάνης Νίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και μετά θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα Xanvas Dreams.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: