Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Προς την Εξοχωτάτη κ. Α. Παπαρήγα και Αλέξιον Τσίπραν και Φώτιον Κουβέλην

Δημοσιεύεται κατωτέρω η προς την Εξοχωτάτη κ. Αλέκα Παπαρήγα, Γ.Γ. του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδος επιστολή του Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ και ενημερώνομε ότι αναλόγου περιεχομένου επιστολαί εστάλησαν προς τους Αρχηγούς των Κοινοβουλευτικών σχηματισμών κ.κ. Αλέξιον Τσίπραν και Φώτιον Κουβέλην.

Εξοχωτάτη κ. Αλέκα Παπαρήγα
"...Με ιδιαίτερο σεβασμό και εκτίμηση εις το Υμέτερο πρόσωπο χρεωστώ επ’ ευκαιρία της επικοινωνίας μεθ’ Υμών να αντικρούσω καθηκόντως τον διακηρυσσόμενον υπό του Υμετέρου κομματικού σχηματισμού αθεϊσμόν και να παρακαλέσω να επανεκτιμήσητε τα επιστημονικά, φιλοσοφικά και ιστορικά δεδομένα που κρατούν Υμάς  δεσμώτες εις το «μουράγιο» της τραγικής εγκοσμιοκρατίας..." >>>
 



 
.........................................................................................

"...Κατά ταύτα παρακαλώ όπως επενεκτιμήσητε την Υμετέραν στάσιν και τας εν λόγω αρχάς του Υμετέρου κομματικού σχηματισμού διότι άλλως αναποδράστως θα υπηρετήσητε τον σχεδιασμό του διεθνιστικού σατανιστικού χώρου και θα επαναλάβετε την δεδομένη ιστορική αποτυχία της γαλλικής επαναστάσεως και του λεγομένου «υπαρκτού σοσιαλισμού» διότι θέτοντας εις τα προς κατεδάφισι μέσα στην ανθρώπινη ψυχή τον αιώνιο Θεό, ουσιαστικά κατεδαφίζεις και καταδολιεύεις πλήρως τον άνθρωπο επειδή κατά την μεγαλειώδη ρήσι του Ντοστογιέφκι «χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται".

Μετά πλείστης τιμής
Ο  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς  ΣΕΡΑΦΕΙΜ

προβοκάτορας: Αποσπάσματα (εννοείται) από την μακροσκελή επιστολή (ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΔΩ) και με σχόλιο, το ...γνωστό: "Έλα παππά 'μ, στη θέση σου..."
 

2 σχόλια:

bandiera rossa είπε...

Καθεις εφ' ου εταχθει, και ο μητροπολιτης ειναι ταγμενος υπηρετης της αστικης ταξης και του σαπιου καπιταλιστικου συστηματος.

Αποστόλου Νικήτας είπε...

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς, ορθά ενεργώντας, στα πλαίσια του ποιμαντικού του έργου, στην επιστολή του προς την κ. Παπαρήγα, αναφέρθηκε και στην υλιστική κοσμοθεωρεία, που ασπάζεται το Κ.Κ.Ε. και με τα επιχειρήματά του την ανατρέπει. Όμως στην αντίστοιχη επιστολή του της 13-1-12 προς τον Πρωθυπουργό κ. Παπαδήμο “ξέχασε” να καταφερθεί και κατά του αστικού υλισμού, που υλοποιείται πρόδηλα στο κοινωνικό μας σύστημα και ιδίως αμαρτωλό και τρισάθλιο χρηματοπιστωτικό σύστημα που λειτουργεί στη χώρα.
Ως Χριστιανός Επίσκοπος, όφειλε να επισημάνει στον πρωθυπουργό, οτι είναι χρέος του (ως χριστιανού) να καταργήσει, σε συνεργασία με την Βουλή, τις νομικές διατάξεις, που ρυθμίζουν τα του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών του Χρηματιστηρίου Παραγώγων, οι οποίες λειτουργούν έτσι ώστε οι θεσμοί αυτοί να είναι οίκοι χρηματολατρίας, τοκογλυφίας και σκληροκαρδίας που διαλύουν την κοινωνία και τις οικογένειες της πατρίδας μας. Εκεί εξάλλου γίνονται και οι περίφημες “φούσκες” και τα διαβολικά “χρηματιστηριακά προϊόντα”, τα οποία διαρκώς πολλαπλασιάζουν τους τόκους των σαδιστών δανειστών μας και σκοτώνουν έτσι κάθε δυνατότητα εξόδου της χώρας από τις «φυλακές υπερχρέωσης» στις οποίες μας έχουν κλείσει.
Το ανωτέρω πλαίσιο ρυθμίσεων ζημιώνουν και καταστρέφουν τον λαό μας και το έθνος μας εξ ίσου, αν όχι και πολύ περισσότερο, από τις διατάξεις του νομοσχεδίου, τις οποίες καταγγέλει ο Ποιμενάρχης Πειραιώς.