Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Θεσ/νίκη. Ο Μπουτάρης ξεπουλάει την καθαριότητα. Επίθεση των ΜΑΤ (2 video)

ΔΕΙΤΕ 2 VIDEO, 
από τη σημερινή επίθεση των ΜΑΤ σε εργαζόμενους - απεργούς του Δήμου και
ΔΙΑΒΑΣΤΕ Ανακοίνωση  της ΚΟ Θεσ/νίκης του ΚΚΕ (μ-λ) >>>








ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Ο δήμαρχος των Μνημονίων και των ιδιωτικοποιήσεων , εκλεγμένος με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και υποστηρικτής της κυβέρνησης του τραπεζίτη Παπαδήμου, παίρνει επάξια πλέον και τον χαρακτηρισμό του δημάρχου των ΜΑΤ.
Με εντολή του Μπουτάρη σήμερα το πρωί, διμοιρίες αφιονισμένων ανδρών των ΜΑΤ επιτέθηκαν σε εργαζόμενους-απεργούς, δημοτικούς υπαλλήλους στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης οι οποίοι δίκαια αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση του Μηχανουργείου του Δήμου. 

Η επίθεση έγινε με χημικά και άγριο ξυλοδαρμό των εργαζόμενων, για να γίνει δίχως εμπόδια ο διαγωνισμός ανάθεσης σε ιδιώτη εργολάβο της επισκευής, συντήρησης και του τεχνικού ελέγχου των απορριμματοφόρων και των λοιπών αυτοκινήτων του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η σημερινή επίθεση στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης αποτελεί μια ακόμη απόδειξη πως η εφαρμογή των πολιτικών των Μνημονίων συνεχίζεται κανονικά ενάντια στην θέληση των εργαζόμενων και του λαού. 

Την εφαρμογή στην προεκλογική περίοδο υλοποιεί η υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμένου που φτιάχτηκε με τις ευλογίες όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, ακόμη και εκείνων που διακηρύσσουν πως αγωνίζονται για την ανατροπή των Μνημονιακών πολιτικών.
Τα σημερινά γεγονότα δείχνουν ολοκάθαρα πως οι εργαζόμενοι και ο λαός μόνο με την οργανωμένη πάλη μπορούν να υπερασπίσουν την ζωή και τα δικαιώματα τους. 

Όσο υποκύπτουν σε αυταπάτες και υποσχέσεις για εκλογικές λύσεις, όσο αναθέτουν την λύση των προβλημάτων σε επίδοξους σωτήρες και Μεσσίες τόσο θα είναι εκτεθειμένοι στην βία των πολιτικών που θέλουν να τους κάνουν δούλους 

Η κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ(μ-λ) καλεί το εργατικό κίνημα της πόλης και όλους τους πολίτες να σταθούν στο πλευρό των εργαζόμενων των Δήμων που αγωνίζονται ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και για το δικαίωμα τους σε μια σταθερή και αξιοπρεπή εργασία.


ΚΚΕ(μ-λ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: