Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Να ΞΑΝΑ ...εξηγιόμαστε, για να μην ΞΑΝΑ ...παρεξηγιόμαστε...

Με αφορμή κάποια mail και κάποιες συζητήσεις, περί "Αντικειμενικότητας" και άλλων...
Το blog αυτό, έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή, ότι: 
1ο. ΕΙΝΑΙ "προσωπικό" (με τη βοήθεια κάποιων πιστών συνεργατών), και 
2ο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ".
Μ' αυτό τον τρόπο λειτούργησε και προεκλογικά. 
Εξέφρασε -κατά 99 %- προσωπικές απόψεις και προσωπικά "θέλω", τόσο για την κεντρική πολιτική σκηνή, όσο και για τη Χαλκιδική (εστιάζοντας στο θέμα της μεταλλουργίας χρυσού και στη σχέση του με την πολιτική). 
Πήρε "καθαρή θέση" στις εκλογές (κάτι που ελάχιστοι -και ίσως κανένας "συνάδελφος" blogger στο Νομό, δεν έκανε -δικαίωμά του βέβαια-), λέγοντας τα πράγματα με ...το όνομά τους.
Είπε: "ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ - ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ" >>>
 



Και το έκανε αυτό, θέλοντας να συμβάλλει -με τις μικρές του δυνάμεις- στο δυνάμωμα της Αριστεράς και με απώτερο σκοπό -κάποια στιγμή- την ενότητα της Αριστεράς

Δημοσίευσε* δεκάδες άρθρα, δελτία τύπου, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο κλπ, των Αριστερών κομμάτων, ενώ παράλληλα, 
έκλεισε την πόρτα  στα κόμματα του Μνημονίου, της Δεξιάς, της Ακροδεξιάς κλπ και στους υποψηφίους τους (είπαμε: δεν είμαστε ..."Αντικειμενικοί") δεν τους πρόβαλλε και δεν ...χαριεντίστηκε μαζί τους. 
Επομένως, χωρίς "πάρε-δώσε" προεκλογικά, δεν έχει λογαριασμούς με κανέναν και μετεκλογικά. Κανένας απ' αυτούς δεν μας χρωστάει τίποτα και -κυρίως- ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ, έτσι ώστε να "ξοφλάμε γραμμάτια"...

Όποιος δεν κατάλαβε γενικότερα τη θέση του blog, μπορεί να ανατρέξει σε όλες τις αναρτήσεις μας (προεκλογικά) και για να μην κουράζεται, μπορεί να διαβάσει απλά, τις 2 παρακάτω:
"ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ - ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ" ΕΔΩ
"Μαύρο στους χρυσοθήρες και στα κόμματά τους" ΕΔΩ


Αυτά, γιατί κάποιοι εξακολουθούν να ζητούν "αντικειμενικότητα" απ' αυτό το blog, σε θέματα πολιτικής και Χαλκιδικής, λες και δεν υπάρχουν πολλά άλλα blogs (πολύ πιο ενημερωτικά, πολύ πιο μεγάλα και πολύ πιο καλά -και το λέω ειλικρινά- στα οποία μπορούν να "μπαίνουν")


Αυτά, για να ξέρετε τι είμαστε και τι θέλουμε και για κάποιους, να μη "σπαταλάνε" χρόνο και να μη "χαλιούνται" κάνοντας κλικ στον προβοκάτορα. 
Δεν κάνουμε πολιτική "προσέλκυσης" αναγνωστών, δεν γινόμαστε βάρος σε κανέναν "συνάδελφο" blogger, στέλνοντας καθημερινά τις αναρτήσεις μας για "αναπαραγωγή" κι όποιος μας αναδημοσιεύει, το κάνει από μόνος του γιατί γουστάρει και τον ευχαριστούμε.

Οι 500, 1.000 ή 1.500 επισκέψεις που έχουμε καθημερινά (χωρίς να "καιγόμαστε" γι' αυτό και ανάλογα με τη "φάση" που βρισκόμαστε κι εμείς και οι αναγνώστες μας) μας φτάνουν, για να αισθανόμαστε ότι υπάρχουμε, ότι κάνουμε το κέφι μας, στη blogόσφαιρα και ότι κάποιοι, μας παρακολουθούν και μας διαβάζουν...
Να είσαστε όλοι καλά λοιπόν και οι φίλοι και οι "φίλοι"...


===========================


*Και δυο λόγια, σχετικά με τις προεκλογικές δημοσιεύσεις μας, που σήμερα, μια εβδομάδα μετά τις εκλογές, πρέπει να πούμε:


Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χαλκιδικής, που διευκόλυναν την προσπάθειά μας, στέλνοντας mail στον "προβοκάτορα", κάποια από τα οποία μάλιστα -λόγω "ροής" των αναρτήσεων-, δεν δημοσιεύτηκαν. 


Ευχαριστούμε -για τον ίδιο λόγο-, μικρότερες δυνάμεις της Αριστεράς ΚΚΕ(μ-λ) ΜΛ-ΚΚΕ, ΟΚΔΕ, κα, που θεωρήσαμε "τίμιο" να τις προβάλλουμε, αφού ήταν παντελώς αποκλεισμένες από κάθε ΜΜΕ. 


"...Ευχαριστούμε" και το ΚΚΕ Χαλκιδικής (αλλά και γενικότερα το ΚΚΕ), που ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ, ούτε μια ανακοίνωση, ούτε μια είδηση, ούτε τίποτα, για την ενημέρωση των Χαλκιδικιωτών και γενικότερα των αναγνωστών μας. Όλες οι αναρτήσεις που κάναμε για το ΚΚΕ (και εννοείται ότι δεν ήταν ...λίγες), έγιναν μετά από ...ψάξιμο, προσπαθώντας να μη χάνουμε τίποτα και να είμαστε πάντα μέσα στην επικαιρότητα, πράγμα που πετύχαμε. 
Το ΚΚΕ (ειδικά της Χαλκιδικής), θεώρησε προφανώς ότι υπάρχει ...πληθώρα αριστερών (ή ...κομμουνιστικών !) sites και blogs στο Νομό, τα οποία ενημέρωνε ανελλιπώς, οπότε εμείς, δεν είμασταν χρήσιμοι. Δικαίωμά του και δεν ζητάμε καμμιά "διόρθωση", απλά το αναφέρουμε, γιατί είναι η πάσα αλήθεια.
"Ψυχή βαθειά"... Εμείς, κάναμε αυτό που έπρεπε και δεν "χάσαμε" τίποτα...


Κι αν συμβάλλαμε έστω και ...ένα δεκάκις εκατομμυριοστό, στην άνοδο της Αριστεράς -γενικά στη χώρα και ειδικά στη Χαλκιδική- μας φτάνει και μας περισσεύει και είναι λόγος για να χαιρόμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: