Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Χαλκιδική. ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ...

  Ν.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  
...ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Χαλκιδικιώτη – Χαλκιδιώτισσα
Την Κυριακή 6 του Μάη, θα κριθεί το παρόν και το μέλλον της χώρας. ΤΩΡΑ είναι η ώρα, να βρουν δικαίωση οι αγώνες του λαού μας, να τιμωρηθεί και να ηττηθεί ο δικομματισμός, να καταδικαστούν τα μνημόνια και η τρόικα. Μια νέα κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία με πυρήνα την ριζοσπαστική Αριστερά, μπορεί να ανατρέψει το σάπιο δικομματικό πολιτικό σύστημα και να >>>






δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εναλλακτικής διακυβέρνησης, με πρωταγωνιστή το λαό. 

Σε αυτές τις εκλογές μπορεί και πρέπει με την ψήφο μας να κλείσουμε μια θλιβερή παρένθεση, να δώσουμε τέλος στο καθεστώς των μνημονίων και της τρόικας και να ανοίξει μια νέα σελίδα ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον. 

Οι υποψήφιοι βουλευτές στο νομό μας, τα στελέχη μας, τα μέλη μας και οι φίλοι μας, δώσαμε αυτήν την μάχη, με ανιδιοτέλεια και αυτοθυσία.
Προσπαθήσαμε να φτάσουμε σε κάθε σπίτι του νομού μας, σε κάθε πολίτη αυτού του τόπου, με αισιοδοξία, προτάσεις για την επόμενη μέρα και διάθεση για αγώνα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών.
Δεν φοβηθήκαμε το διαφορετικό, δεν μασήσαμε τα λόγια μας στους προβληματισμούς σας, δεν πτοηθήκαμε από την σκόπιμη διαστρέβλωση των θέσεών μας από τους πανικόβλητους αντιπάλους μας, δεν σας είπαμε ψέματα, δεν κρυφτήκαμε.
Όπου φτάσαμε με τις μικρές μας δυνάμεις, εισπράξαμε την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας και την διάθεσή σας να αλλάξουμε σελίδα, ενισχύοντας το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής - ΕΚΜ.

Όμως, αυτό για εμάς δεν είναι το τέλος. Είναι η Αρχή. 
Η ψήφος σας είναι όπλο για μας. Δεν το καταθέτουμε. Δεν οπισθοχωρούμε.

Δεσμευόμαστε –με την καθημερινή συμπαράσταση και κινητοποίηση του λαού- να ακυρώσουμε τα μνημόνια, τις δανειακές Συμβάσεις, το καθεστώς επιτροπείας από ΕΕ-ΔΝΤ και να ανακόψουμε την καταστροφική πορεία που εξοντώνει την κοινωνία και λεηλατεί τη χώρα. 

Δεσμευόμαστε να ξεκινήσει μια νέα επίπονη αλλά αναγκαία πορεία ανάκαμψης και ανασυγκρότησης της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας με γνώμονα τις κοινωνικές ανάγκες. 

Δεσμευόμαστε να προωθήσουμε κατά προτεραιότητα μέτρα που ανακουφίζουν τα ευάλωτα στρώματα, που προασπίζουν τα δημόσια αγαθά και επιτρέπουν στο λαό μας να βγει όρθιος από την κρίση καθώς και μέτρα γενναίας αναδιανομής εισοδημάτων, πλούτου και εν γένει πόρων που θα στηρίξουν ένα εναλλακτικό οικονομικό και κοινωνικό σχέδιο. 

Δεσμευόμαστε να σταματήσουμε τον αντιδημοκρατικό κατήφορο και να αποκτήσουν φωνή όσοι σήμερα δεν έχουν.
Μπορούμε να νικήσουμε.
Σας καλούμε να αγωνιστούμε μαζί, αταλάντευτα, μέσα και έξω από την βουλή, στα κινήματα, στις μικρές και μεγάλες διεκδικήσεις που έρχονται.
Μαζί να γυρίσουμε σελίδα για τον τόπο μας και την πατρίδα μας.
Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Το οφείλουμε στα παιδιά μας.
Με την ενότητα και τη δημιουργία ενός νέου συνασπισμού εξουσίας με πυρήνα την Αριστερά.
Με την συμμαχία του λαού, την έμπνευση, τη δημιουργική προσπάθεια και με τους αγώνες των εργαζομένων, που θα εξουσιάζουν και θα διαμορφώνουν τη ζωή και το μέλλον τους.

Τώρα, ψηφίζει ο λαός!
Τώρα παίρνουμε την εξουσία Εμείς!
Για την Ελλάδα και την Ευρώπη, η λύση είναι αριστερά! 

 Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: