Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Οι διαδηλωτές στον Πολύγυρο ! Αστυνομική βία κατά της Κ. Ιγγλέζη ! (video)

Αυτή τη στιγμή περίπου 200 διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί έξω από την αστυνομική διεύθυνση Χαλκιδικής απαιτώντας να αφεθούν ελεύθεροι οι 20 περίπου συλληφθέντες διαδηλωτές κατά της επένδυσης χρυσού. Μικροεπεισόδια έγιναν κατά την άφιξη των διαδηλωτών, η αστυνομία για εκφοβισμό των διαδηλωτών έριξαν κρότου - λάμψης, ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε πως αστυνομικός με κουκούλα χτύπησε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στη Χαλκιδική, Κατερίνα Ιγγλέζη η οποία βρίσκεται έξω από την Α.Δ.Χαλκιδικής. Επίσης αστυνομικός με κουκούλα έβριζε χυδαία τους διαδηλωτές που ήταν συγκεντρωμένοι!!! (ο αστυνομικός ανταποκρινόταν σε συναδέλφους του στο όνομα "Παντελής"). Αυτή τη στιγμή έφτασαν και διμοιρίες των ΜΑΤ >>>




στην Α.Δ.Χαλκιδικής.
Αναφέρθηκε από τους διαδηλωτές ότι στο δρόμο από τις Σκουριές στον Πολύγυρο τα ΜΑΤ έριξαν χημικά ακόμα και ΜΕΣΑ σε αυτοκίνητα και λεωφορείο!!!
Νεαροί διαδηλωτές έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Πολυγύρου με αναπνευστικά προβλήματα λόγω της χρήσης χημικών από τα ΜΑΤ.
Οι διαδηλωτές πάντως δηλώνουν πως δεν θα "εγκαταλείψουν" την Πρωτεύουσα χωρίς να πάρουν μαζί τους τους συλληφθέντες.


21:06 Μία γυναίκα πάει υποβασταζόμενη στο νοσοκομείο, χτυπημένη πολύ στα πόδια 
21:02 Συγκλονιστικό κύμα αλληλεγγύης από κόσμο απ όλη τη Χαλκιδική. Πέφτουν τηλέφωνα από παντού, καταφθάνουν από παντού.
20: 57 Ο ασφαλίτης Ιωάννης Τζαβάλος χτύπησε με γκλομπ τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ιγγλέζη έξω από το ΑΤ Πολύγυρου. 
20:30 Τρία τουλάχιστον αυτοκίνητα έχουν βανδαλιστεί από την αστυνομία. Στην Ιερισσό ο κόσμος κατεβαίνει από το Α.Τ στην πλατεία. 
20:20 Αστυνομικός με πολιτικά χτύπησε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη την ώρα που οι διαδηλωτές βρίσκονται έξω από το ΑΤ Πολυγύρου. Μάλιστα ο αστυνομικός γνωστοποίησε στην βουλευτή το όνομα του η οποία απείλησε ότι θα του κάνει μήνυση.  




1 σχόλιο:

Μητσέλος Α.Σ. είπε...

den prepei ayton ton aliti poy xtipise vouleuti na ton kleisoume mesa gia na strvsoun kai oi alloi matatzides;;;;