Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Προβοκάτσιες: "Παλιά μου τέχνη κόσκινο" για την Δεξιά...

Το να έχεις απαίτηση από τα κόμματα της δεξιάς να μην στήνουν προβοκάτσιες και να μην επιδίδονται σε συκοφαντίες στους πολιτικούς τους αντιπάλους είναι σαν να  περιμένεις ότι δεν θα βρεις λιβάνι σε εκκλησιά. Δεν θα μας εντυπωσίαζε το γεγονός, στην συγκεκριμένη περίπτωση «η πλαστογραφία και αισχρή προβοκάτσια εκ μέρους της ΝΔ η οποία, πέραν των πολιτικών, υπέχει και βαρύτατες ποινικές ευθύνες» -όπως λέει ανακοίνωση του Σύριζα- σε βάρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του βουλευτού του Β. Διαμαντόπουλου, αν δεν ήταν τόσο χοντροκομμένη και αναμενόμενα ότι αμέσως θα αποκαλυφθεί. Πιθανόν όμως στην Ν.Δ >>>




και αυτό να το γνώριζαν, αλλά ήξερα ότι με την βοήθεια των συστημικών ΜΜΕ, οι εντυπώσεις θα είχαν μείνει, ενώ η καταγγελία του Σύριζα θα είχε περιορισμένο ακροατήριο.
Και εδώ παρουσιάζεται η διαπίστωση. 
Όταν ένα κυβερνητικό κόμμα προχωράει σε τόσο χοντροκομμένες προβοκάτσιες, φανταστείτε άλλοι κρατικοί μηχανισμοί… 

Και για να μην μείνει καμιά αμφιβολία σε κανέναν πόσο χοντροκομμένη είναι η προβοκάτσια της Ν. Δ – που υλοποιήθηκε με την αρωγή των ΜΜΕ- παραθέτουμε όλη την απομαγνητοφωνημένη δήλωση του βουλευτή του Σύριζα Β. Διαμαντόπουλου.
«Θλίβομαι που μπαίνουν σε μια διαδικασία μικροκομματική για να εξισώσουν τη βία με την Αριστερά. Η βία δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά. Ποιός μίλησε για βία; Μίλησα εγώ για βία; Γιατί μπαίνουν στη διαδικασία για αυτά τα μικροκομματικά οφέλη και εξισώνουν αυτές τις καταστάσεις; Δεν μιλήσαμε για βία.
Και αυτοί που θέλουνε να μας φέρουν να υπογράψουμε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων να γίνουμε δηλωσίες θα αποτύχουνε.
Βία είναι όλα αυτά τα μέτρα Βία είναι τα τρία μνημόνια.
Βία είναι να μην μπορείς να ταίσεις το παιδί σου.
Βία είναι να μην έχει ρεύμα για τα βασικά, βία είναι να μην έχεις φάρμακα.
Ανομία είναι το Mall του κ. Λάτση, το οποίο είναι αυθαίρετο.
Ανομία είναι που ο λαός της Αθήνας δεν μπορεί να κατέβει στην παραλία να κάνει μπάνιο γιατί όλα είναι κλειστά από κέντρα.
Βία είναι η ΡΙΚΟΜΕΞ και το ΣΑΜΙΝΑ.
Όλα αυτά είναι βία 
Αυτό όλο δημιουργεί τις αντιδράσεις σε αυτούς που πλήττονται να έχουν μια αντίδραση η οποία δεν είναι θεμιτή. 
Ξέρετε γιατί; 
Γιατί αυτή τη στιγμή λένε στον κόσμο, στην παραφροσύνη σου ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο. Εμείς λέμε, ελάτε να μετασχηματίσουμε την οργή σε ένα κίνημα δημιουργικό. 
Αυτό. 
Ξεκάθαρα από το ΣΥΡΙΖΑ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: