Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ είναι έτοιμος να κυβερνήσει... (με τέτοιες ...ανακοινώσεις)

Για 3η φορά το τελευταίο διάστημα, (από την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου) σημειώθηκε επίθεση με πέτρες, ενάντια στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ επί της οδού Νεότητας 20 στο Νέο Ηράκλειο. Ο ΣΥΡΙΖΑ ...ΔΕΝ έβγαλε ανακοίνωση ότι τα γραφεία του, τα έσπασαν, ο Κεδίκογλου, με τον Βορίδη και τον ...Πρετεντέρη (ούτε καν ότι υπάρχουν ...υπόνοιες για τον Μπουμπούκο, τους Καμπουράκη - Οικονομέα και την ...Τρέμη)
Τέτοιες ...μ@λ@κίες κάνουν εκεί στην Κουμουνδούρου, και δείχνουν ότι ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ...! Αντί να βγάλουν δηλαδή, μια "ζουμερή" ανακοίνωση "αντάξια" αυτών της ΝΔ και του Κεδίκογλου >>>




έβγαλαν μια συνηθισμένη... και ξενέρωτη, που ζήτημα είναι μάλιστα, αν θα τη δεχτει και η ...ΔΗΜΑΡ.  
Αλήθεια ρε ...γατάκια, τη στείλατε για έγκριση στον κυρ-Φώτη και στον ...Ψαριανό;;; 
εεε;;; τη στείλατε;;;
προβοκατορας

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 
"Είναι σαφές πως δεν μπορούμε να ομιλούμε για μεμονωμένα γεγονότα. Η δράση μας κάποιους ενοχλεί. Είναι οικτρή μειοψηφία. Η τακτική του εκφοβισμού της κοινωνίας, προφανώς, και όχι των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ γιατί αυτό δεν γίνεται, δεν θα περάσει. Η στρατηγική της έντασης έχει ως στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας από τα πραγματικά προβλήματα. 
Θα αποτύχει. Συνεχίζουμε τους μαζικούς δημοκρατικούς αγώνες για υπεράσπιση και εμβάθυνση της δημοκρατίας, ενάντια στην προσπάθεια εκφασισμού της κοινωνίας. 
Αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία δικαιοσύνης, αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και μιας ζωής με αξιοπρέπεια»...  

Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: